"Giderken Kasada 16 Milyon TL Nakit Bıraktım!"

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2019 - 08:17, Güncelleme: 22.09.2019 - 08:17 1943+ kez okundu.
 

"Giderken Kasada 16 Milyon TL Nakit Bıraktım!"

GESTAL Genel Müdürlüğünden istifa ettirilerek Güney Marmara Kalkınma Ajansına Genel Sekreter yapılan Volkan Uslu, sosyal medya paylaşımlarıyla da giderayak gündem oldu! Yaptığı fahiş zamlarla Çanakkale halkının tepkisini çeken Volkan Uslu, 15 Eylül itibariyle GESTAŞ'ın kasasında 16 Milyon TL nakit para bıraktığını açıkladı!
GESTAŞ Genel Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz günlerde istifa ettirilen Çanakkale'nin en tartışmalı isimlerinden birisi olan Volkan Uslu, twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. GMKA Genel Sekreterliğine atanan Volkan Uslu, birlikte çalıştığı  ve görev yaptığı herkese sosyal medya üzerinden teşekkür ederek vedalaştı. Uslu; "GESTAŞ’da görev yaptığım 4 yıla yakın zamanda, samimiyet, güven yaklaşımıyla katma değer üretmek için gayret, heyecan ve uyum prensipleriyle mesai yaptığım, emek veren, ter döken 530 kişilik GESTAŞ ekibimize ve onların kıymetli ailelerine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Ofiste, iskelelerde, ambar ve atölyede GESTAS Kurumsal  ailesiyle vedalaşırken, şahsıma karşı gösterdiğiniz teveccüh, ilettiğiniz iyi dilekler, ilettiğiniz mesajlar  ve hazırladığınız duygu yüklü sürpriz video için de ayrıca teşekkür ederim" " ifadelerini kullandı.   FAHİŞ ZAMLARI PEŞPEŞE YAPMIŞTI! Göreve geldiği ilk aylarda kurumun borç batağında olduğunu açıklayan, aradan birkaç ay geçtikten sonra da GESTAŞ'ı kara geçirdiğini açıklayan Volkan Uslu, Gemi kazalarının yanı sıra özellikle 2018 yılında sefer tarifelerine zarar ediyoruz gerekçesi ile fahiş oranlarda zam yapmasıyla tepki çekmişti.   Gökçeada ve Bozcaada'ya geçen araçların içerisindeki yolculardan bile tahsilat yapılmasının yanı sıra yaptığı zamlar öylesine tepki çekmişti ki; ÇTSO'da meclis toplantılarında bile GESTAŞ'ı iyi yönetemediği gündem olmuştu. Yapılan bir toplantıda GESTAŞ'ın ÇTSO üyesi şirketin 30 milyon TL zararda olduğunu açıklamıştı.   HİÇ BİR KAMU VE VADESİ GELEN ÖZEL SEKTÖR BORCUMUZ YOK! GESTAŞ'ın borç batağında olduğu iddiaları gündemdeki yerini korurken Sosyal medyada açıklama yapan Volkan Uslu; GESTAŞ'ın kasasında 16 Milyon TL nakit bırakarak görevden ayrıldığını söylemesi dikkat çekti. Uslu; "Hamdolsun, 4 yılda iskele ve gemilerimize 50 milyon TL’den fazla yatırım yaptık, 15 eylül itibariyle kasamızda 16 milyon TL’den fazla nakit var, kısa sürede gelecek evrensel fon geliriyle birlikte 40 Milyon TL nakitimiz olacak, hiçbir kamu ve vadesi gelen özel sektör borcumuz yok" ifadelerini kullandı.
GESTAL Genel Müdürlüğünden istifa ettirilerek Güney Marmara Kalkınma Ajansına Genel Sekreter yapılan Volkan Uslu, sosyal medya paylaşımlarıyla da giderayak gündem oldu! Yaptığı fahiş zamlarla Çanakkale halkının tepkisini çeken Volkan Uslu, 15 Eylül itibariyle GESTAŞ'ın kasasında 16 Milyon TL nakit para bıraktığını açıkladı!

GESTAŞ Genel Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz günlerde istifa ettirilen Çanakkale'nin en tartışmalı isimlerinden birisi olan Volkan Uslu, twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. GMKA Genel Sekreterliğine atanan Volkan Uslu, birlikte çalıştığı  ve görev yaptığı herkese sosyal medya üzerinden teşekkür ederek vedalaştı. Uslu; "GESTAŞ’da görev yaptığım 4 yıla yakın zamanda, samimiyet, güven yaklaşımıyla katma değer üretmek için gayret, heyecan ve uyum prensipleriyle mesai yaptığım, emek veren, ter döken 530 kişilik GESTAŞ ekibimize ve onların kıymetli ailelerine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Ofiste, iskelelerde, ambar ve atölyede GESTAS Kurumsal  ailesiyle vedalaşırken, şahsıma karşı gösterdiğiniz teveccüh, ilettiğiniz iyi dilekler, ilettiğiniz mesajlar  ve hazırladığınız duygu yüklü sürpriz video için de ayrıca teşekkür ederim" " ifadelerini kullandı.

 

FAHİŞ ZAMLARI PEŞPEŞE YAPMIŞTI!

Göreve geldiği ilk aylarda kurumun borç batağında olduğunu açıklayan, aradan birkaç ay geçtikten sonra da GESTAŞ'ı kara geçirdiğini açıklayan Volkan Uslu, Gemi kazalarının yanı sıra özellikle 2018 yılında sefer tarifelerine zarar ediyoruz gerekçesi ile fahiş oranlarda zam yapmasıyla tepki çekmişti.

 

Gökçeada ve Bozcaada'ya geçen araçların içerisindeki yolculardan bile tahsilat yapılmasının yanı sıra yaptığı zamlar öylesine tepki çekmişti ki; ÇTSO'da meclis toplantılarında bile GESTAŞ'ı iyi yönetemediği gündem olmuştu. Yapılan bir toplantıda GESTAŞ'ın ÇTSO üyesi şirketin 30 milyon TL zararda olduğunu açıklamıştı.

 

HİÇ BİR KAMU VE VADESİ GELEN ÖZEL SEKTÖR BORCUMUZ YOK!

GESTAŞ'ın borç batağında olduğu iddiaları gündemdeki yerini korurken Sosyal medyada açıklama yapan Volkan Uslu; GESTAŞ'ın kasasında 16 Milyon TL nakit bırakarak görevden ayrıldığını söylemesi dikkat çekti. Uslu; "Hamdolsun, 4 yılda iskele ve gemilerimize 50 milyon TL’den fazla yatırım yaptık, 15 eylül itibariyle kasamızda 16 milyon TL’den fazla nakit var, kısa sürede gelecek evrensel fon geliriyle birlikte 40 Milyon TL nakitimiz olacak, hiçbir kamu ve vadesi gelen özel sektör borcumuz yok" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.