Jandarmadan Huzur Operasyonu: 17 Tutuklama
Jandarmadan Huzur Operasyonu: 17 Tutuklama
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen il genelindeki huzur uygulamasında aranan 89 kişi yakalandı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 17’si tutuklandı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda 10-16 Ağustos tarihleri arasında il genelinde eş zamanlı olarak geniş katılımlı huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Hafta boyunca yürütülen titiz saha denetimlerinde; 224 umuma açık işletme, 134 metruk bina, 121 park ve bahçe ile 68 kahvehane tek tek kontrol edildi.
BİNLERCE ŞAHIS VE ARAÇ MERCEK ALTINA ALINDI
Jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirdiği denetimlerde toplam 58 bin 792 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Trafik ve asayiş ekiplerinin de destek verdiği denetimlerde 57 bin 423 araç kontrol edilirken, yapılan detaylı sorgulamalar sonucunda arandığı tespit edilen 11 araç yakalanarak yediemin otoparkına çekildi.
JASAT’TAN KAÇAMADILAR: 17 TUTUKLAMA
Aynı tarihler arasında Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve bağlı birimlerce yürütülen nitelikli takip ve operasyonlar neticesinde, çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 89 şahıs kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 89 şüpheliden 17’si tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şahıslar hakkında gerekli adli işlemler uygulandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
