S.O.S Veren Belediyeler

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2018 - 08:02, Güncelleme: 02.07.2018 - 08:02 4525+ kez okundu.
 

S.O.S Veren Belediyeler

Gazeteci Murat Kıray 24 Haziran 2018 Erken Seçim sonuçlarını yorumladı..
24 Haziran seçimlerinin sonuçları 9 ay sonra gerçekleşecek olan yerel seçimler içinde bir takım işaretler verdi. Seçim sonuçlarında CHP'nin Biga'da oy kaybı, yerel seçimler için CHP'li İsmail Işık açısında olumlu sinyaller vermedi. Ak Partide ise Ezine, Eceabat, Ayvacık ve Bayramiç'te oy düşüşleri ilçe merkezlerinde belediye seçimleri için olumsuz işaretler verdi. Özellikle bu ilçelerde seçimlerin bıçak sırtında geçeceği izlenimi oluştu.   İlginizi Çekebilecek Diğer Haber: Seçimin En Başarılı İsmi "Rıdvan Uz"
Gazeteci Murat Kıray 24 Haziran 2018 Erken Seçim sonuçlarını yorumladı..

24 Haziran seçimlerinin sonuçları 9 ay sonra gerçekleşecek olan yerel seçimler içinde bir takım işaretler verdi. Seçim sonuçlarında CHP'nin Biga'da oy kaybı, yerel seçimler için CHP'li İsmail Işık açısında olumlu sinyaller vermedi. Ak Partide ise Ezine, Eceabat, Ayvacık ve Bayramiç'te oy düşüşleri ilçe merkezlerinde belediye seçimleri için olumsuz işaretler verdi. Özellikle bu ilçelerde seçimlerin bıçak sırtında geçeceği izlenimi oluştu.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haber: Seçimin En Başarılı İsmi "Rıdvan Uz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.