muharrem x600

Sipahi Ailesinden Baro’ya Büyük Bağış

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2017 - 22:39, Güncelleme: 21.07.2017 - 22:39 4314+ kez okundu.
 

Sipahi Ailesinden Baro’ya Büyük Bağış

2015 yılında hayatını kaybeden eski Çanakkale Barosu Başkanlarından Dr.Hasan Sipahi’nin eşi Sevim Sipahi kendisine ait daireyi Çanakkale Barosu’na bağışladı.
2015 yılında hayatını kaybeden eski Çanakkale Barosu Başkanlarından Dr.Hasan Sipahi’nin eşi Sevim Sipahi kendisine ait daireyi Çanakkale Barosu’na bağışladı. Sevim Sipahi’nin yaptığı bağışı Çanakkale Barosu Başkanı Av.Bülent Şarlan anlamlı bulduklarını belirteren; bağışlanan evi yeni yetişecek avukatların eğitimi ve mesleki gelişimleri için kullanılacağını açıkladı.   Çanakkale Barosu Başkanı Av.Bülent Şarlan yaptığı değerlendirmede; “09 Şubat 2015 tarihinde hayata veda eden meslek üstadımız önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Dr. Hasan Sipahi’nin değerli eşi sayın Sevim Sipahi, kendisine ait olan bir daireyi, Çanakkale Barosuna bağışladı. Sayın Sevim Sipahi’ye Baromuz adına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Merhum üstadımız Av. Dr. Hasan Sipahi’yi saygı, sevgi ve özlemle anıyorum. Mesleğini çok severek yapan ve meslektaşlarına her zaman örnek olan Av. Dr. Hasan Sipahi’nin eşi sayın Sevim Sipahi de örnek olmaya devam ediyor. Bu bağışı, genç meslektaşlarımızın eğitimine ve mesleki gelişimlerine katkı sunacaktır. Av. Dr. Hasan Sipahi ismi Çanakkale Barosunda her zaman yaşayacaktır” ifadelerine yer verdi.  
2015 yılında hayatını kaybeden eski Çanakkale Barosu Başkanlarından Dr.Hasan Sipahi’nin eşi Sevim Sipahi kendisine ait daireyi Çanakkale Barosu’na bağışladı.

2015 yılında hayatını kaybeden eski Çanakkale Barosu Başkanlarından Dr.Hasan Sipahi’nin eşi Sevim Sipahi kendisine ait daireyi Çanakkale Barosu’na bağışladı. Sevim Sipahi’nin yaptığı bağışı Çanakkale Barosu Başkanı Av.Bülent Şarlan anlamlı bulduklarını belirteren; bağışlanan evi yeni yetişecek avukatların eğitimi ve mesleki gelişimleri için kullanılacağını açıkladı.

 

Çanakkale Barosu Başkanı Av.Bülent Şarlan yaptığı değerlendirmede; “09 Şubat 2015 tarihinde hayata veda eden meslek üstadımız önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Dr. Hasan Sipahi’nin değerli eşi sayın Sevim Sipahi, kendisine ait olan bir daireyi, Çanakkale Barosuna bağışladı. Sayın Sevim Sipahi’ye Baromuz adına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Merhum üstadımız Av. Dr. Hasan Sipahi’yi saygı, sevgi ve özlemle anıyorum. Mesleğini çok severek yapan ve meslektaşlarına her zaman örnek olan Av. Dr. Hasan Sipahi’nin eşi sayın Sevim Sipahi de örnek olmaya devam ediyor. Bu bağışı, genç meslektaşlarımızın eğitimine ve mesleki gelişimlerine katkı sunacaktır. Av. Dr. Hasan Sipahi ismi Çanakkale Barosunda her zaman yaşayacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.