Muharrem Erkek ve Meral Akşener Panelde Buluştu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 13:49, Güncelleme: 12.12.2019 - 13:49 1660+ kez okundu.
 

Muharrem Erkek ve Meral Akşener Panelde Buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti tarafından düzenlenen 'İnsan Hakları ve Demokrasi İçin Kuvvetler Ayrılığı' panelinde CHP'yi temsil etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile biraraya gelen Muharrem Erkek'e İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz'da eşlik etti.
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığınca Ankara'da bir otelde "İnsan Hakları ve Demokrasi İçin Kuvvetler Ayrılığı" paneli düzenlendi. Panele, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Saadet Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener ve çok sayıda davetli katıldı.   Panele CHP'yi temsilen katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'e İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz'da eşlik etti. Paneli değerlendiren Muharrem Erkek; "İYİ Parti tarafından düzenlenen İnsan Hakları ve Demokrasi için Kuvvetler Ayrılığı paneline Partimizi temsilen katılarak Sayın Meral Akşener'e, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını ilettim. İnsan hakları ve demokrasi için olmazsa olmaz olan Kuvvetler Aykırılığı ilkesinin önemi açısından güzel bir panel oldu" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti tarafından düzenlenen 'İnsan Hakları ve Demokrasi İçin Kuvvetler Ayrılığı' panelinde CHP'yi temsil etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile biraraya gelen Muharrem Erkek'e İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz'da eşlik etti.

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığınca Ankara'da bir otelde "İnsan Hakları ve Demokrasi İçin Kuvvetler Ayrılığı" paneli düzenlendi. Panele, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Saadet Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Panele CHP'yi temsilen katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'e İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz'da eşlik etti. Paneli değerlendiren Muharrem Erkek; "İYİ Parti tarafından düzenlenen İnsan Hakları ve Demokrasi için Kuvvetler Ayrılığı paneline Partimizi temsilen katılarak Sayın Meral Akşener'e, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını ilettim. İnsan hakları ve demokrasi için olmazsa olmaz olan Kuvvetler Aykırılığı ilkesinin önemi açısından güzel bir panel oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.