muharrem x600

Eski AK Parti İl Başkan Yardımcısı FETÖ’den Gözaltında

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2017 - 07:12, Güncelleme: 19.07.2017 - 07:12 4392+ kez okundu.
 

Eski AK Parti İl Başkan Yardımcısı FETÖ’den Gözaltında

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın yardımcısı iken daha sonra görevden alınan Tahir Sargut ve eşi Gülay Sargut da dahil toplam 12 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.
Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Çanakkale'de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli meslek gruplarına mensup şüphelilere yönelik il merkezi, Gökçeada ilçesi ve şehir dışındaki bazı adreslere operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından emniyete sevk edildi.   Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın yardımcısı iken daha sonra görevden alınan Gökçeada eski ilçe başkanı Tahir Sargut ve eşi Gülay Sargut'un da olduğu öğrenildi. Edilen bilgiye göre gözaltına alınan isimlerden dördü şöyle; Tahir sargut, Gülay Sargut, Nurettin Şen, Ayşe Şen  
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın yardımcısı iken daha sonra görevden alınan Tahir Sargut ve eşi Gülay Sargut da dahil toplam 12 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Çanakkale'de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli meslek gruplarına mensup şüphelilere yönelik il merkezi, Gökçeada ilçesi ve şehir dışındaki bazı adreslere operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından emniyete sevk edildi.

 

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın yardımcısı iken daha sonra görevden alınan Gökçeada eski ilçe başkanı Tahir Sargut ve eşi Gülay Sargut'un da olduğu öğrenildi. Edilen bilgiye göre gözaltına alınan isimlerden dördü şöyle; Tahir sargut, Gülay Sargut, Nurettin Şen, Ayşe Şen

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.