CHP’de Delege Avı!

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2018 - 07:18, Güncelleme: 19.07.2018 - 07:18 5881+ kez okundu.
 

CHP’de Delege Avı!

Cumhuriyet Halk Parti’sinde kısa süre önce harekete geçen Muhalifler partiyi olağanüstü kurultaya götürmek için imza toplamaya başladılar. Kılıçdaroğlu muhaliflerinin kısa sürede 466 delegenin imzasını topladığı ileri sürülürken; Çanakkale CHP İl Örgütünde de Delege avı başladı!
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) içerisindeki muhalifler olağanüstü kongre talebiyle delegelerden imza toplamaya başladılar. Partiyi olağan üstü kongreye götürmek ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yerine Muharrem İnce’yi getirmek isteyen muhalif grubun bugüne kadar 466 delegenin imzasını topladığı iddiaları ortaya atıldı. CHP’de olağanüstü kurultay için 625 delegenin ise imzasına ihtiyaç duyuluyor.   ÇANAKKALE ÖRGÜTÜNDE DELEGE AVI BAŞLADI   Partiyi olağanüstü kongreye götürmek isteyen CHP’li muhalifler Çanakkale’de de harekete geçtiler. Muharrem İnce’nin genel başkan olmasını isteyen ve Çanakkaleli delegelerden imza isteyen Muhalif grup adına eski Milletvekili Ahmet Küçük ve eski İl Başkanı Nejat Önder’in delegelere olağanüstü kongre için imza vermeleri yönünde ikna etmeye çalıştıkları belirtildi.   KILIÇDAROĞLU YANLILARINDAN DELEGELERE YAKIN MARKAJ!   Öte yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yanlıları da parti içerisindeki delegelere yakından markaj uyguluyorlar. Kılıçdaroğlu yanlısı grubun başını ise Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Genel Başkan yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek çekiyor. Gökhan ve Erkek’in de delegeleri çok yakın markaja aldıkları, olağanüstü kongre için imza atmamaları konusunda telkinde bulundukları belirtiliyor.   İMZA ATAN DELEGE YOK AMA ATABİLECEK İSİMLER VAR   İki milletvekili Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan, Parti Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Ezine İlçe Başkanı Ahmet Serdar Eren, Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya olağanüstü kongrede oy kullanacak delegeler. Şu ana kadar 5 ilçe başkanını yakın markaja alan Kılıçdaroğlu ve İnce yanlıları delegeleri ikna etmeye çalışıyorlar. Edinilen bilgiye göre ise; henüz olağanüstü kongre için 5 ilçe başkanı delegenin hiç birisi imza atmazken; bu isimler içerisinde imza verebilecek delegelerin olduğu konuşuluyor.
Cumhuriyet Halk Parti’sinde kısa süre önce harekete geçen Muhalifler partiyi olağanüstü kurultaya götürmek için imza toplamaya başladılar. Kılıçdaroğlu muhaliflerinin kısa sürede 466 delegenin imzasını topladığı ileri sürülürken; Çanakkale CHP İl Örgütünde de Delege avı başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) içerisindeki muhalifler olağanüstü kongre talebiyle delegelerden imza toplamaya başladılar. Partiyi olağan üstü kongreye götürmek ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yerine Muharrem İnce’yi getirmek isteyen muhalif grubun bugüne kadar 466 delegenin imzasını topladığı iddiaları ortaya atıldı. CHP’de olağanüstü kurultay için 625 delegenin ise imzasına ihtiyaç duyuluyor.

 

ÇANAKKALE ÖRGÜTÜNDE DELEGE AVI BAŞLADI

 

Partiyi olağanüstü kongreye götürmek isteyen CHP’li muhalifler Çanakkale’de de harekete geçtiler. Muharrem İnce’nin genel başkan olmasını isteyen ve Çanakkaleli delegelerden imza isteyen Muhalif grup adına eski Milletvekili Ahmet Küçük ve eski İl Başkanı Nejat Önder’in delegelere olağanüstü kongre için imza vermeleri yönünde ikna etmeye çalıştıkları belirtildi.

 

KILIÇDAROĞLU YANLILARINDAN DELEGELERE YAKIN MARKAJ!

 

Öte yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yanlıları da parti içerisindeki delegelere yakından markaj uyguluyorlar. Kılıçdaroğlu yanlısı grubun başını ise Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Genel Başkan yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek çekiyor. Gökhan ve Erkek’in de delegeleri çok yakın markaja aldıkları, olağanüstü kongre için imza atmamaları konusunda telkinde bulundukları belirtiliyor.

 

İMZA ATAN DELEGE YOK AMA ATABİLECEK İSİMLER VAR

 

İki milletvekili Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan, Parti Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Ezine İlçe Başkanı Ahmet Serdar Eren, Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya olağanüstü kongrede oy kullanacak delegeler. Şu ana kadar 5 ilçe başkanını yakın markaja alan Kılıçdaroğlu ve İnce yanlıları delegeleri ikna etmeye çalışıyorlar. Edinilen bilgiye göre ise; henüz olağanüstü kongre için 5 ilçe başkanı delegenin hiç birisi imza atmazken; bu isimler içerisinde imza verebilecek delegelerin olduğu konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.