Çanakkale’de Zafer Coşkusu

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2024 - 10:17, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:17 2339+ kez okundu.
 

Çanakkale’de Zafer Coşkusu

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıldönümü gün boyu süren resmi törenlerin ardından havanın kararması ile büyük bir coşkuya sahne oldu. Binlerce Çanakkaleli fener alayında marşlarla yürüdükten sonra Cumhuriyet meydanında Haluk Levent şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadı.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi sabah Cumhuriyet meydanında başlayan devlet töreni ile start aldı, daha sonra Şehitler Abidesinde düzenlenen törenlerle devam etti. Kordonda Mehteran gösterisinin ardından Çanakkaleliler sabırsızlıkla Fener Alayını beklemeye başladılar. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünce alınan tedbirler kapsamında Fener Alayı güzergahında araçların park edilmesi yasaklanmıştı. Trafik tedbirlerini de alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri bazı cadde ve sokakları araç trafiğine de kapattı. Saatler 20.45’te başlayan Fener Alayında, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekilleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Belediye başkanlığı için yarışan Muharrem Erkek, Jülide İskenderoğlu, Burak Kunt’un yanı sıra Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile siyasi parti temsilcileri ve il başkanları da katıldılar. Vatandaşlarda ellerindeki Türk Bayrakları ve fenerler ile marşlar eşliğinde yürüyüşe katıldılar Saat 21,45’de ise Çanakkaleliler cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Haluk Levent konserine katıldılar. Anadolu Rock Müziğinin önemli temsilcilerinden ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent’in marşlar ve şarkılarına eşlik eden Çanakkaleliler unutulmaz bir gece yaşadılar.  
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıldönümü gün boyu süren resmi törenlerin ardından havanın kararması ile büyük bir coşkuya sahne oldu. Binlerce Çanakkaleli fener alayında marşlarla yürüdükten sonra Cumhuriyet meydanında Haluk Levent şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi sabah Cumhuriyet meydanında başlayan devlet töreni ile start aldı, daha sonra Şehitler Abidesinde düzenlenen törenlerle devam etti. Kordonda Mehteran gösterisinin ardından Çanakkaleliler sabırsızlıkla Fener Alayını beklemeye başladılar.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünce alınan tedbirler kapsamında Fener Alayı güzergahında araçların park edilmesi yasaklanmıştı. Trafik tedbirlerini de alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri bazı cadde ve sokakları araç trafiğine de kapattı.

Saatler 20.45’te başlayan Fener Alayında, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekilleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Belediye başkanlığı için yarışan Muharrem Erkek, Jülide İskenderoğlu, Burak Kunt’un yanı sıra Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile siyasi parti temsilcileri ve il başkanları da katıldılar. Vatandaşlarda ellerindeki Türk Bayrakları ve fenerler ile marşlar eşliğinde yürüyüşe katıldılar

Saat 21,45’de ise Çanakkaleliler cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Haluk Levent konserine katıldılar. Anadolu Rock Müziğinin önemli temsilcilerinden ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent’in marşlar ve şarkılarına eşlik eden Çanakkaleliler unutulmaz bir gece yaşadılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.