Ülgür Gökhan Duayenleri Unutmadı
Ülgür Gökhan Duayenleri Unutmadı
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yerel basının duayen isimleri Turhan Narler ve Yaşar Türe için ölüm yıldönümlerinde anma mesajı yayınladı.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yayınladığı anma mesajında; “Çanakkale gibi çok sesliliğin, demokrasi kültürünün ve özgürlüğün doyasıya yaşandığı bir kentte şüphesiz ki, bu değerlerin oluşumuna en büyük katkı kentin gazetecilerinden gelir.”
“Kenti daha ileri hedeflere taşıyabilmek için, halkın haber alma özgürlüğünü beslemek için durmadan, dinlenmeden güç koşullar altında çalışan gazetesinin hem muhabiri, hem matbaacısı yeri geldiğinde dağıtıcısı olan duayen gazeteciler yetiştirdi kentimiz, yetiştirmeye de devam ediyor.”
“Yıllarca kentin nabzını tutmuş ve yerel basında yakaladıkları başarıyı ulusal basına taşıyarak, gazeteciliğin zorlu yollarından başarıyla yürümüş, pek çok yeni gazeteci yetiştirip camiaya kazandırmış kentimizin basın çınarları Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi ölüm yıl dönümlerinde sevgi saygı ve özlem ile anıyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

