Tavaklı'da Yine Yangın Çıktı...

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2021 - 14:28, Güncelleme: 24.08.2021 - 14:28 2661+ kez okundu.
 

Tavaklı'da Yine Yangın Çıktı...

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyü yakınlarında bugün yine orman yangını çıktı. Son 20 günde aynı bölgede çıkan yangın sayısı 10 oldu..
Dün çıkan yangın güçlükle söndürülürken; Tavaklı köyü yakınlarında yine yangın çıktı. Alemşah ile Tavaklı köyü arasındaki ormanlık alanda çıkan dumanları gören köylüler, durumu 177 ALO Orman Yangın İhbar Hattı'na bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve Geyikli ile Ezine belediyelerine ait itfaiye araçları yangına müdahale edilmeye başlandı. Bölgede 4 Ağustos akşamında bu yana çıkan 10'ncu yangın oldu.   BAYRAMİÇ VE GELİBOLU'DAKİ YANGINLAR KONTROL ALTINA ALINDI Öte yandan Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Yaylacık köyü yakınında bulunan prefabrik bir evin bahçesinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramıştı. Öğle saatlerinde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyen ve ormanlık alana sıçrayan alevlere, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ve Bayramiç Belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Söndürme çalışmasına havadan 3 helikopterle destek sağlandı. Büyümeden kontrol altına alınan yangında 3 hektar alanın zarar gördüğü belirlendi.   Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Ortaköy mevkiinde çıkan yangına hem karadan hem de havadan yapılan müdahalelere rağmen 20 dönümlük bir ormanlık alan yangı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyü yakınlarında bugün yine orman yangını çıktı. Son 20 günde aynı bölgede çıkan yangın sayısı 10 oldu..

Dün çıkan yangın güçlükle söndürülürken; Tavaklı köyü yakınlarında yine yangın çıktı. Alemşah ile Tavaklı köyü arasındaki ormanlık alanda çıkan dumanları gören köylüler, durumu 177 ALO Orman Yangın İhbar Hattı'na bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve Geyikli ile Ezine belediyelerine ait itfaiye araçları yangına müdahale edilmeye başlandı. Bölgede 4 Ağustos akşamında bu yana çıkan 10'ncu yangın oldu.

 

BAYRAMİÇ VE GELİBOLU'DAKİ YANGINLAR KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Yaylacık köyü yakınında bulunan prefabrik bir evin bahçesinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramıştı. Öğle saatlerinde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyen ve ormanlık alana sıçrayan alevlere, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ve Bayramiç Belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Söndürme çalışmasına havadan 3 helikopterle destek sağlandı. Büyümeden kontrol altına alınan yangında 3 hektar alanın zarar gördüğü belirlendi.

 

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Ortaköy mevkiinde çıkan yangına hem karadan hem de havadan yapılan müdahalelere rağmen 20 dönümlük bir ormanlık alan yangı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.