Seyyar Milli Piyango Satıcısı, Milletvekili Adayı Oldu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2015 - 11:18, Güncelleme: 08.04.2015 - 11:18 2493+ kez okundu.
 

Seyyar Milli Piyango Satıcısı, Milletvekili Adayı Oldu

Çanakkale’de seyyar piyango bayiliği yapan Ramazan Gümüş, Merkez Parti'den milletvekili adayı oldu.
Bir kamu bankasından emekli olan Ramazan Gümüş (57), yaklaşık 1 buçuk yıldır Yalı Caddesi'nde seyyar piyango bayiliği yapıyor. Gümüş, parti politikasını beğendiği için üye olduğu Merkez Parti'den aday belirleme sürecinde milletvekili aday adayı oldu. Gümüş, partisinin YSK’ya verdiği aday listesinde 2. sırada yer aldı. Siyasete ilk defa girdiğini söyleyen Gümüş, maddi olarak umut dağıttığı Çanakkalelileri şimdi de mecliste temsil etmeye hazırlandığını ifade etti.   Gümüş, "Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı’nın insan odaklı yaklaşımı sebebiyle, insanlara hizmet etmek, temiz siyaset yapmak için aday oldum. Yaklaşık 1,5 yıldan beri milli piyango işi yapmaktayım. Burada Çanakkale halkına, Çanakkale’ye dışarıdan gelen insanlara umut dağıtmaktayım. Aynı şekilde, mecliste de insanlara hizmet etmek için meclise gitmek istiyorum. Sosyal çevrem çok geniş. Parti politikalarını insanlara anlatarak siyasete devam etmek istiyorum” dedi.  
Çanakkale’de seyyar piyango bayiliği yapan Ramazan Gümüş, Merkez Parti'den milletvekili adayı oldu.

Bir kamu bankasından emekli olan Ramazan Gümüş (57), yaklaşık 1 buçuk yıldır Yalı Caddesi'nde seyyar piyango bayiliği yapıyor. Gümüş, parti politikasını beğendiği için üye olduğu Merkez Parti'den aday belirleme sürecinde milletvekili aday adayı oldu. Gümüş, partisinin YSK’ya verdiği aday listesinde 2. sırada yer aldı. Siyasete ilk defa girdiğini söyleyen Gümüş, maddi olarak umut dağıttığı Çanakkalelileri şimdi de mecliste temsil etmeye hazırlandığını ifade etti.

 

Gümüş, "Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı’nın insan odaklı yaklaşımı sebebiyle, insanlara hizmet etmek, temiz siyaset yapmak için aday oldum. Yaklaşık 1,5 yıldan beri milli piyango işi yapmaktayım. Burada Çanakkale halkına, Çanakkale’ye dışarıdan gelen insanlara umut dağıtmaktayım. Aynı şekilde, mecliste de insanlara hizmet etmek için meclise gitmek istiyorum. Sosyal çevrem çok geniş. Parti politikalarını insanlara anlatarak siyasete devam etmek istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.