Pusu Kurdukları Kişinin Yerine Yüzbaşıya Ateş Açtılar!

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2019 - 07:08, Güncelleme: 13.07.2019 - 07:08 4132+ kez okundu.
 

Pusu Kurdukları Kişinin Yerine Yüzbaşıya Ateş Açtılar!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, husumetli oldukları kişiye kurdukları pusuda hedef şaşırıp, yüzbaşının otomobiline ateş açan A.A. (26) ve U.G. (21) isimli şahıslar polis ekiplerince yakalandı.
İddiaya göre, A.A. ve U.G., borç nedeniyle husumetli oldukları kişiye pusu kurdu. Yol kenarında saklanıp bekleyen iki şüpheli, hedef şaşırıp, olay yerinden geçen yüzbaşının otomobiline ateş açtı. Saldırının ardından A.A. ve U.G. başka otomobile binip olay yerinden kaçtı. Yüzbaşı şans eseri yaralanmazken, silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Mahallelinin verdiği eşkal ve bilgiler üzerine jandarma ve Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koordineli şekilde çalışma başlattı. Kısa süre sonra,  A.A. ve U.G. olay yerinin yakınlarında yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 2 şüphelinin, 'kasten adam öldürmek' dahil 7 ayrı suçtan kaydı bulunduğu ve arandıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.A. ve U.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, husumetli oldukları kişiye kurdukları pusuda hedef şaşırıp, yüzbaşının otomobiline ateş açan A.A. (26) ve U.G. (21) isimli şahıslar polis ekiplerince yakalandı.

İddiaya göre, A.A. ve U.G., borç nedeniyle husumetli oldukları kişiye pusu kurdu. Yol kenarında saklanıp bekleyen iki şüpheli, hedef şaşırıp, olay yerinden geçen yüzbaşının otomobiline ateş açtı. Saldırının ardından A.A. ve U.G. başka otomobile binip olay yerinden kaçtı. Yüzbaşı şans eseri yaralanmazken, silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Mahallelinin verdiği eşkal ve bilgiler üzerine jandarma ve Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koordineli şekilde çalışma başlattı. Kısa süre sonra,  A.A. ve U.G. olay yerinin yakınlarında yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 2 şüphelinin, 'kasten adam öldürmek' dahil 7 ayrı suçtan kaydı bulunduğu ve arandıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.A. ve U.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.