Özel Öğrenciler Hünerlerini Sergilediler

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 08:10, Güncelleme: 05.12.2023 - 08:10 1451+ kez okundu.
 

Özel Öğrenciler Hünerlerini Sergilediler

Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalığı arttırmak amacıyla program düzenledi.
Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalığı arttırmak amacıyla program düzenledi. Programa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, eşi Şenay Yerli Dolu ile katılırken; Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdür ve amirleri, okul yönetimi, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldılar. Düzenlenen törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Programın açılış konuşmasını okul müdürü İsmail Epçin yaptı. Konuşmanın ardından özel eğitim öğrencilerinin oyun ve dans gösterileri beğeniyle izlendi. Daha sonra özel eğitim öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı resim ve el sanatları sergisi gezildi. Öğrenciler Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu'ya yakın ilgi gösterirken, program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalığı arttırmak amacıyla program düzenledi.

Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalığı arttırmak amacıyla program düzenledi. Programa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, eşi Şenay Yerli Dolu ile katılırken; Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdür ve amirleri, okul yönetimi, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldılar.

Düzenlenen törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Programın açılış konuşmasını okul müdürü İsmail Epçin yaptı. Konuşmanın ardından özel eğitim öğrencilerinin oyun ve dans gösterileri beğeniyle izlendi. Daha sonra özel eğitim öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı resim ve el sanatları sergisi gezildi.

Öğrenciler Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu'ya yakın ilgi gösterirken, program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.