Özel Dershanelerdeki İncelemeler Devam Ediyor
Özel Dershanelerdeki İncelemeler Devam Ediyor
Çanakkale'de bulunan Anafen ve Fem dershanelerinin yanisıra Gökkusagi Koleji'ne sabah erken saatlerde denetim amacıyla baskın gerçekleştirildi.
Çanakkale'de faaliyet gösteren Özel Anafen ve Fem Dershanelerine; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Defterdarlık, İtfaiye ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler denetimlerde bulunmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde başlanılan denetimlerde öğrencilerin bir süreliğine dershaneden çıkmasına müsade edilmezken yapılan işlemlerin adli bir süreç olmaması nedeniyle öğrencilerin giriş ve çıkışlarına izin verildi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile aralarında bazı devlet kurumu görevlilerinin bulunduğu ekipler, sabah saatlerinde Erişen Özel Eğitim ve Sosyal Hizmetler adlı şirket bünyesinde bulunan okul ve dershane binalarında başlattıkları incelemeler devam ediyor. Ekipler, burada bilgisayar ile evraklar üzerinde inceleme başlattı. Ekiplerin bilgisayarlarda inceleme yaptıkları ve bazı dosyaları incelemek üzere kopyaladıkları öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


