Otomobil Motosiklete Çarptı: 2 Kadın Yaralandı
Otomobil Motosiklete Çarptı: 2 Kadın Yaralandı
Çanakkale Bayramiç'te, Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanının otomobiliyle çarptığı motosikletin sürücüsü Nesrin İlan ile arkasındaki Yıldırım yaralandı.
Kaza, Bayramiç-Ezine Karayolu'nun 1'inci kilometresindeki, Ağaçköy Sapağı'nda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bayramiç'ten Ezine yönüne giden Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Özkaya yönetimindeki otomobil, Ağaçköy sapağında, yeni aldığı plakasız motosikletiyle dönüş için manevra yapan Nesrin İlan'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücüsü İlan ile arkasındaki Fatma Yıldırım asfalta fırlayarak yaralandı. Otomobil sürücüsü Özkaya ise kazayı yara almadan atlattı.
Her iki yaralı ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Yıldırım, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralanan Yıldırım'ın, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım'ın eşi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
