Müdür'den Otobüs Şoförlerine Keyfi Ceza
Müdür'den Otobüs Şoförlerine Keyfi Ceza
Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses, belirttiği personele istediği zam yapılmayınca Çanakkale’de şehir içi ulaşımı sağlayan otobüs sahipleri ve şoförlerine keyfi ceza verdiği iddia ediliyor.
Çanakkale’de şehir içi ulaşımı sağlayan otobüs sahipleri ve şoförleri bugünlerde Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses’in keyfi ceza nedeniyle son derece öfkeliler. İki günden bu yana Küçük Sanayi Sitesinde bekleme yaptıkları istasyonun kapısının kilitlenmesi üzerine soğukta beklemek zorunda kalan otobüs sahipleri ve şoförler, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses’in keyfi cezalandırması ile ilgili olarak şok bir iddia ortaya attılar.
İSTEDİĞİ ZAM YAPILMAYINCA SOĞUKTA BIRAKTI
İki günden bu yana açıkta ve soğul havada kaldıklarından dolayı son derece öfkeli olan şoför ve otobüs sahipleri, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses tarafından keyfi olarak cezalandırıldıklarını öne sürdüler. İddialara göre; Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses, ismi açıklanmayan ve Kooperatifte işçi olarak çalışan bir işçinin maaşının 2,000.00 TL’ye yükseltilmesini istedi. Kooperatif yönetimi ise söz konusu işçinin ücretini 1,500.00 TL’ye yükseltti.
İşçiye yapılan zammı yeterli bulmayan ve istediği zammın kooperatif yönetimince yapılmaması üzerine iki gün önce Küçük Sanayi Sitesi içerisinde otobüslerin bekleme yaptığı istasyonun kapısını gerekçesiz olarak kilitlendi. İki günden bu yana istasyonun kilitlenmesine son derece öfkeli olan otobüs sahipleri ve şoförler bir an önce istasyonlarının tekrar kullanıma açılmasını istediklerini belirttiler.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

