MHP Aday Adaylarını İkişer İkişer Açıklıyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2015 - 09:10, Güncelleme: 12.03.2015 - 09:10 3275+ kez okundu.
 

MHP Aday Adaylarını İkişer İkişer Açıklıyor

Çanakkale’de, Doktor Serdar Can ve emekli bankacı Mehmet Ali Karayel Milliyetçi Hareket Partisinden 25. Dönem milletvekilliği için aday adaylıklarını açıkladı.
Doktor Serdar Can ve emekli bankacı Mehmet Ali Karayel 25. Dönem milletvekili aday adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi İl Binasına gelerek başvurularını yaptılar. Daha iyi bir Çanakkale istediğini belirten Serdar Can,  “Memleketimizde neler olmakta? Ülke olarak nereye gitmekteyiz? Umutlarımız nerelerde? Bunların cevabının halkımızın düşünmesini istiyorum. Bizler Çanakkale’ye yıllarca hizmet ettik. Bizler uzman doktor olduysak, bugünlere geldiysek cumhuriyet rejiminin verdiği imkânlar sayesinde geldik. Halkımız için çocuklarımız için, daha iyi bir Çanakkale, daha iyi bir ülke istiyoruz.  Gelecekte umutlarımızı yeşertmek, huzur dolu, barış dolu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bunun için tercihimizi Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandık. Milliyetçi hareket Partisi Çanakkale’den milletvekili değil milletvekilleri çıkaracak” dedi.   Ülkede yaşanan olaylara vatansever olarak sessiz kalamayacağı için MHP’den aday adayı olduğunu belirten Mehmet Ali Karayel, “Ekonomide tükenmiş, parçalanmaya çalışılan, bölünmeye doğru giden bir Türkiye’de vatansever biri olarak sessiz kalamazdım. Bunun için hayatımın en büyük onuru olan Milliyetçi Hareket partisinden aday adayı oldum. Bu ülkeyi yönetenleri gördükten sonra, beni yüreğim onların beyninden büyük” diye konuştu.  
Çanakkale’de, Doktor Serdar Can ve emekli bankacı Mehmet Ali Karayel Milliyetçi Hareket Partisinden 25. Dönem milletvekilliği için aday adaylıklarını açıkladı.

Doktor Serdar Can ve emekli bankacı Mehmet Ali Karayel 25. Dönem milletvekili aday adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi İl Binasına gelerek başvurularını yaptılar. Daha iyi bir Çanakkale istediğini belirten Serdar Can,  “Memleketimizde neler olmakta? Ülke olarak nereye gitmekteyiz? Umutlarımız nerelerde? Bunların cevabının halkımızın düşünmesini istiyorum. Bizler Çanakkale’ye yıllarca hizmet ettik. Bizler uzman doktor olduysak, bugünlere geldiysek cumhuriyet rejiminin verdiği imkânlar sayesinde geldik. Halkımız için çocuklarımız için, daha iyi bir Çanakkale, daha iyi bir ülke istiyoruz.  Gelecekte umutlarımızı yeşertmek, huzur dolu, barış dolu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bunun için tercihimizi Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandık. Milliyetçi hareket Partisi Çanakkale’den milletvekili değil milletvekilleri çıkaracak” dedi.

 

Ülkede yaşanan olaylara vatansever olarak sessiz kalamayacağı için MHP’den aday adayı olduğunu belirten Mehmet Ali Karayel, “Ekonomide tükenmiş, parçalanmaya çalışılan, bölünmeye doğru giden bir Türkiye’de vatansever biri olarak sessiz kalamazdım. Bunun için hayatımın en büyük onuru olan Milliyetçi Hareket partisinden aday adayı oldum. Bu ülkeyi yönetenleri gördükten sonra, beni yüreğim onların beyninden büyük” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.