Meteoroloji'den Çanakkale'ye Kar Uyarısı!

Bölgesel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2019 - 13:44, Güncelleme: 22.02.2019 - 13:44 3399+ kez okundu.
 

Meteoroloji'den Çanakkale'ye Kar Uyarısı!

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre; bu akşam saatlerinde Balkanlardan gelecek olan soğuk hava dalgası Çanakkale ve bölgesini etkisi altına alacak. Hava sıcaklığının düşeceği ve yüksek kesimlerde kar yağışı yaşanacağını bildirildi.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre, Çanakkale bölgesinin kuzeybatı kesimlerinin bugün (22.02.2019 Cuma) gece saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.   Bu gece (22.02.2019) yarısına doğru Çanakkale'de yağmur şeklinde başlayacak yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren Çanakkale il geneli ile Balıkesir'in batı kesimlerinde (kıyı kesimler hariç) kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor. Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının, Pazar günü etkisinin azalacağı, öğleden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının hafta sonu kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (5-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre; bu akşam saatlerinde Balkanlardan gelecek olan soğuk hava dalgası Çanakkale ve bölgesini etkisi altına alacak. Hava sıcaklığının düşeceği ve yüksek kesimlerde kar yağışı yaşanacağını bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre, Çanakkale bölgesinin kuzeybatı kesimlerinin bugün (22.02.2019 Cuma) gece saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

 

Bu gece (22.02.2019) yarısına doğru Çanakkale'de yağmur şeklinde başlayacak yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren Çanakkale il geneli ile Balıkesir'in batı kesimlerinde (kıyı kesimler hariç) kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor. Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının, Pazar günü etkisinin azalacağı, öğleden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının hafta sonu kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (5-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.