Lapseki'de Korkunç Patlama

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2015 - 11:19, Güncelleme: 10.01.2015 - 11:19 3858+ kez okundu.
 

Lapseki'de Korkunç Patlama

Çanakkale’nin Lâpseki ilçesinde, bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Patlama sesi Lapseki'nin her yerinden duyulurken vatandaşlar bomba patladığını sanarak büyük panik yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali Aydın'a ait bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki evlerin camları kırıldı. Dışarı kaçışan insanlar büyük panik yaşadı. Olay yerine ambulanslar ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 2 kişi ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, "Biz bomba patladı sandık. Camlar kırıldı. Hemen dışarı çıktık" dedi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Gaz sıkışmasından dolayı patlamanın meydana geldiği iddiası var. Allaha şükür ki 2 hafif yaralı var. Büyük bir patlama oldu. Lâpseki’nin her yerinden duyuldu. Küçük kayıplarla atlattık. Maddi hasarlar var, fakat bunlar halledilir. Patlamanın şiddeti büyüktü. Gelibolu'dan telefonlar geldi. Oradan dahi duyulmuş. Camlar kırılmış. Bu saatte burada kimse olmaması büyük bir can kaybını önledi. Geçmiş olsun diyorum" dedi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.  
Çanakkale’nin Lâpseki ilçesinde, bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Patlama sesi Lapseki'nin her yerinden duyulurken vatandaşlar bomba patladığını sanarak büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali Aydın'a ait bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki evlerin camları kırıldı. Dışarı kaçışan insanlar büyük panik yaşadı. Olay yerine ambulanslar ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 2 kişi ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, "Biz bomba patladı sandık. Camlar kırıldı. Hemen dışarı çıktık" dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Gaz sıkışmasından dolayı patlamanın meydana geldiği iddiası var. Allaha şükür ki 2 hafif yaralı var. Büyük bir patlama oldu. Lâpseki’nin her yerinden duyuldu. Küçük kayıplarla atlattık. Maddi hasarlar var, fakat bunlar halledilir. Patlamanın şiddeti büyüktü. Gelibolu'dan telefonlar geldi. Oradan dahi duyulmuş. Camlar kırılmış. Bu saatte burada kimse olmaması büyük bir can kaybını önledi. Geçmiş olsun diyorum" dedi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.