Lapseki Sokakları Traktör Korteji Geçit Törenine Sahne Oldu!

İlçelerden (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2026 - 10:42, Güncelleme: 27.07.2026 - 10:42 365 kez okundu.
 

Lapseki Sokakları Traktör Korteji Geçit Törenine Sahne Oldu!

Lapseki'de bu yıl 3.'sü düzenlenen Şeftali Festivali kapsamında yüzlerce traktör sokakları doldurdu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un da katıldığı kortej, Lapseki’nin tarımsal gücünü ve bereketi simgeledi.
Çanakkale’nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Lapseki’de festival heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Lapseki Şeftali Festivali etkinlikleri bünyesinde düzenlenen Traktör Korteji, ilçede büyük renkliliğe ve coşkuya sahne oldu. Üreticilerin süsledikleri traktörleriyle katıldığı geçit törenine ilçe halkı da yol kenarlarında yoğun ilgi göstererek coşkuya ortak oldu. "TOPRAĞI EMEKLE BULUŞTURAN ÇİFTÇİLERİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ" Kortej yürüyüşünün ardından değerlendirmelerde bulunan Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Lapseki’nin bereketli topraklarına ve üreten çiftçisine vurgu yaptı. Başkan Öztürk şu ifadeleri kullandı: "Toprağı emekle buluşturan, üretimiyle ilçemize değer katan çiftçilerimizle aynı kortejde yer almaktan büyük mutluluk duydum. Bu anlamlı buluşma, tarımın gücünü, üreticimizin azmini ve Lapseki’nin bereketini hep birlikte bir kez daha ortaya koydu." MİLLETVEKİLİ RIDVAN UZ DA KORTEJE KATILDI Geniş katılımla gerçekleşen törende protokol de üreticileri yalnız bırakmadı. Başkan Atilla Öztürk, festivale destek veren isimlere teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Kortejimize katılarak bizleri onurlandıran TBMM Kâtip Üyesi ve Çanakkale İYİ Parti Milletvekilimiz Sayın Rıdvan Uz’a teşekkür ediyor, korteje traktörleriyle renk katan tüm çiftçilerimize ve coşkumuzu paylaşan kıymetli hemşerilerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum."
Lapseki'de bu yıl 3.'sü düzenlenen Şeftali Festivali kapsamında yüzlerce traktör sokakları doldurdu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un da katıldığı kortej, Lapseki’nin tarımsal gücünü ve bereketi simgeledi.

Çanakkale’nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Lapseki’de festival heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Lapseki Şeftali Festivali etkinlikleri bünyesinde düzenlenen Traktör Korteji, ilçede büyük renkliliğe ve coşkuya sahne oldu. Üreticilerin süsledikleri traktörleriyle katıldığı geçit törenine ilçe halkı da yol kenarlarında yoğun ilgi göstererek coşkuya ortak oldu.

"TOPRAĞI EMEKLE BULUŞTURAN ÇİFTÇİLERİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ"

Kortej yürüyüşünün ardından değerlendirmelerde bulunan Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Lapseki’nin bereketli topraklarına ve üreten çiftçisine vurgu yaptı. Başkan Öztürk şu ifadeleri kullandı: "Toprağı emekle buluşturan, üretimiyle ilçemize değer katan çiftçilerimizle aynı kortejde yer almaktan büyük mutluluk duydum. Bu anlamlı buluşma, tarımın gücünü, üreticimizin azmini ve Lapseki’nin bereketini hep birlikte bir kez daha ortaya koydu."

MİLLETVEKİLİ RIDVAN UZ DA KORTEJE KATILDI

Geniş katılımla gerçekleşen törende protokol de üreticileri yalnız bırakmadı. Başkan Atilla Öztürk, festivale destek veren isimlere teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Kortejimize katılarak bizleri onurlandıran TBMM Kâtip Üyesi ve Çanakkale İYİ Parti Milletvekilimiz Sayın Rıdvan Uz’a teşekkür ediyor, korteje traktörleriyle renk katan tüm çiftçilerimize ve coşkumuzu paylaşan kıymetli hemşerilerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.