Lâpseki Belediyesi Temiz Su İçme Proje Çalışmaları

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2015 - 08:48, Güncelleme: 09.10.2015 - 08:48 1526+ kez okundu.
 

Lâpseki Belediyesi Temiz Su İçme Proje Çalışmaları

Lâpseki ve Çardak Belediyelerinin ortak girişimleriyle Bayram dere barajından getirilecek olan temiz içme suyu projesi kapsamında 18 bin metre ek boru temin edildi.
Lâpseki ve Çardak Belediyelerinin ortak girişimleriyle Bayram dere barajından getirilecek olan temiz içme suyu projesi kapsamında 18 bin metre ek boru temin edildi. Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı açıklamada, “Temiz İçme Suyu Projesi İçin 18 bin metre daha boru geldi. İlçemizde mevcut bulunan asbest borularının yerine döşenecek olan borular gelmiştir. 16 bin metre daha önce döşemiştik. Eski boruları yeni gelen borularla değiştirmeye devam ediyoruz.”   “Temiz su boru döşeme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Asbest boruların esneme payı olmadığı, ufak sarsıntılardan arıza yapmasında dolayı ve aynı zamanda sağlık açısından güvenli olması için şebeke hattını yeni borularla değiştirmeye devam ediyoruz" dedi. Çardak başkanı Basri Ulaş temiz içme suyu projesinin hem belde hem de ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından hayati önem arz ettiğine vurgu yaptı. Boru değişimleri sırasında yaşanan su kesintileri için vatandaşların sağ duyulu davranması çağrısından bulunuldu.  
Lâpseki ve Çardak Belediyelerinin ortak girişimleriyle Bayram dere barajından getirilecek olan temiz içme suyu projesi kapsamında 18 bin metre ek boru temin edildi.

Lâpseki ve Çardak Belediyelerinin ortak girişimleriyle Bayram dere barajından getirilecek olan temiz içme suyu projesi kapsamında 18 bin metre ek boru temin edildi. Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı açıklamada, “Temiz İçme Suyu Projesi İçin 18 bin metre daha boru geldi. İlçemizde mevcut bulunan asbest borularının yerine döşenecek olan borular gelmiştir. 16 bin metre daha önce döşemiştik. Eski boruları yeni gelen borularla değiştirmeye devam ediyoruz.”

 

“Temiz su boru döşeme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Asbest boruların esneme payı olmadığı, ufak sarsıntılardan arıza yapmasında dolayı ve aynı zamanda sağlık açısından güvenli olması için şebeke hattını yeni borularla değiştirmeye devam ediyoruz" dedi. Çardak başkanı Basri Ulaş temiz içme suyu projesinin hem belde hem de ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından hayati önem arz ettiğine vurgu yaptı. Boru değişimleri sırasında yaşanan su kesintileri için vatandaşların sağ duyulu davranması çağrısından bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.