muharrem x600

Klasik Araba Tutkunları Çanakkale'de Buluşuyor

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 13:11, Güncelleme: 27.04.2018 - 13:11 4145+ kez okundu.
 

Klasik Araba Tutkunları Çanakkale'de Buluşuyor

Çanakkale Belediyesi, 2018 Troia Yılı kapsamında bir etkinliğe daha destek veriyor. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile birlikte düzenlenecek etkinlikte, üç gün boyunca kentte nostalji rüzgarı esecek.
Çanakkale Belediyesi, 2018 Troia Yılı kapsamında bir etkinliğe daha destek veriyor. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile birlikte düzenlenecek etkinlikte, üç gün boyunca kentte nostalji rüzgarı esecek. 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde üç gün boyunca Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek olan etkinlikte, 7’den 70’e pek çok kişinin ilgisini çekecek klasik otomobiller sergilenecek.   Program kapsamında 27 Nisan 2018 Cuma günü (Bugün) saat 17.30’da Belediyemiz önünde gerçekleşecek açılış etkinliğinin ardından Demircioğlu Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Kayserili Ahmetpaşa Caddesi, Gazi Bulvarı, Zübeyde Hanım Sokak, Mehmet Kaptan Sokak, Özgürlük Caddesi, Mehmet Kaptan Sokak, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Meydanı güzergahında araç sürüşü yapılarak, etkinliğe de start verilmiş olacak. Çanakkale Belediyesinin de katkı verdiği nostaljik etkinlik 29 Nisan 2019 Pazar gününe kadar Cumhuriyet Meydanında takip edebilirsiniz.
Çanakkale Belediyesi, 2018 Troia Yılı kapsamında bir etkinliğe daha destek veriyor. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile birlikte düzenlenecek etkinlikte, üç gün boyunca kentte nostalji rüzgarı esecek.

Çanakkale Belediyesi, 2018 Troia Yılı kapsamında bir etkinliğe daha destek veriyor. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile birlikte düzenlenecek etkinlikte, üç gün boyunca kentte nostalji rüzgarı esecek. 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde üç gün boyunca Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek olan etkinlikte, 7’den 70’e pek çok kişinin ilgisini çekecek klasik otomobiller sergilenecek.

 

Program kapsamında 27 Nisan 2018 Cuma günü (Bugün) saat 17.30’da Belediyemiz önünde gerçekleşecek açılış etkinliğinin ardından Demircioğlu Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Kayserili Ahmetpaşa Caddesi, Gazi Bulvarı, Zübeyde Hanım Sokak, Mehmet Kaptan Sokak, Özgürlük Caddesi, Mehmet Kaptan Sokak, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Meydanı güzergahında araç sürüşü yapılarak, etkinliğe de start verilmiş olacak. Çanakkale Belediyesinin de katkı verdiği nostaljik etkinlik 29 Nisan 2019 Pazar gününe kadar Cumhuriyet Meydanında takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.