Kazdağları'nda Yeni Katliam! Yine Altın Madeni!

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2019 - 07:22, Güncelleme: 22.11.2019 - 07:22 1259+ kez okundu.
 

Kazdağları'nda Yeni Katliam! Yine Altın Madeni!

FETÖ/PDY örgüt üyeliği nedeniyle Akın İpek'in şirketlerinden olan ve kayyım tarafından yönetilen Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin Atikhisar Barajı yakınlarında Altın Madenciliği için sondaj çalışmaları başlattığı iddia edildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in saihibi olduğu, şuan devletin atadığı kayyım heyeti tarafından işletilen Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin Kazdağları'nın Serçeler bölgesinde Altın Madeni aramak için sondaj çalışmalarına başladığı iddia edildi.   Yol TV tarafından ortaya atılan iddia da; "Koza şirketinin Çanakkale'nin içme suyu kaynağı olan Atikhisar Barajı'na sadece 3.8 km mesafede açmak istediği Terziler-Serçiler altın ve gümüş madeni için sondaj çalışmaları yapıyor ve ağaçları kesiyor" ifadeleri yer aldı.
FETÖ/PDY örgüt üyeliği nedeniyle Akın İpek'in şirketlerinden olan ve kayyım tarafından yönetilen Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin Atikhisar Barajı yakınlarında Altın Madenciliği için sondaj çalışmaları başlattığı iddia edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in saihibi olduğu, şuan devletin atadığı kayyım heyeti tarafından işletilen Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin Kazdağları'nın Serçeler bölgesinde Altın Madeni aramak için sondaj çalışmalarına başladığı iddia edildi.

 

Yol TV tarafından ortaya atılan iddia da; "Koza şirketinin Çanakkale'nin içme suyu kaynağı olan Atikhisar Barajı'na sadece 3.8 km mesafede açmak istediği Terziler-Serçiler altın ve gümüş madeni için sondaj çalışmaları yapıyor ve ağaçları kesiyor" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.