Katliamdan Kaçarken Görüntülendiler..

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2019 - 10:40, Güncelleme: 01.09.2019 - 10:40 2517+ kez okundu.
 

Katliamdan Kaçarken Görüntülendiler..

Kaz Dağları ekosisteminin içinde bulunan, Çanakkale Merkeze bağlı Kirazlı köyü Balaban Mevkii’nde, kentin tek ve alternatifsiz su kaynağı Atikhisar Barajı havzası üzerinde devam eden ağaç katliamından kaçışan ceylanlar, katliamın boyutlarını da gözler önüne serdi.
Çanakkale'nin tek su kaynağı Atikhisar Barajı su toplama havzasında sürdürülen metalik madencilik çalışmaların yakınında, destek için gelen bir vatandaş 2 adet karaca görüntüledi. Doğal yaşam alanları giderek kaybolan canlıları gören vatandaşlar, “Burada sadece ağaç kesilmiyor, hayvanların yaşama alanları da yok ediliyor. İşte bu yüzden buradaki madene karşıyız.” yorumunda bulundu. Videoda, karacaların koşarak yolun karşısına geçtikleri görülüyor. “YAŞAM ALANLARINI YOK EDENLERİ LANETLİYORUM” Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Hayvanların yaşam alanlarını yok edenleri lanetleyen Gökhan, “Kamp alanına çok yakın bir bölgeden gelen video bizlerin ne kadar haklı olduğunu ortaya koyuyor. Bu canlıların yaşam alanlarını yok edenleri lanetliyorum. Bu topraklar gerçek sahiplerine kalıncaya kadar buradayız” İfadelerini kullandı.
Kaz Dağları ekosisteminin içinde bulunan, Çanakkale Merkeze bağlı Kirazlı köyü Balaban Mevkii’nde, kentin tek ve alternatifsiz su kaynağı Atikhisar Barajı havzası üzerinde devam eden ağaç katliamından kaçışan ceylanlar, katliamın boyutlarını da gözler önüne serdi.

Çanakkale'nin tek su kaynağı Atikhisar Barajı su toplama havzasında sürdürülen metalik madencilik çalışmaların yakınında, destek için gelen bir vatandaş 2 adet karaca görüntüledi. Doğal yaşam alanları giderek kaybolan canlıları gören vatandaşlar, “Burada sadece ağaç kesilmiyor, hayvanların yaşama alanları da yok ediliyor. İşte bu yüzden buradaki madene karşıyız.” yorumunda bulundu. Videoda, karacaların koşarak yolun karşısına geçtikleri görülüyor.


“YAŞAM ALANLARINI YOK EDENLERİ LANETLİYORUM”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Hayvanların yaşam alanlarını yok edenleri lanetleyen Gökhan, “Kamp alanına çok yakın bir bölgeden gelen video bizlerin ne kadar haklı olduğunu ortaya koyuyor. Bu canlıların yaşam alanlarını yok edenleri lanetliyorum. Bu topraklar gerçek sahiplerine kalıncaya kadar buradayız” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.