Kafayı Çekince Yaptıklarını Hatırlamadı

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2015 - 11:49, Güncelleme: 27.01.2015 - 11:49 3210+ kez okundu.
 

Kafayı Çekince Yaptıklarını Hatırlamadı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaşayan şahıs evde alkol alıp dışarı çıkınca önce dükkân basarak dükkân sahibi darp etti, sonra da saldırdığı vatandaşın aracını tekmeledi. Karakola götürülünce de hiç bir şeyi hatırlamadığını iddia edip, kendisine iftira atıldığını söyledi.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleşen olayda; G. P. isimli işyerine giren A.K. isimli şahıs işletmede bulunan tüm müşterileri dışarıya çıkartmaya başladı. İşletme sahibinin eşi ve kızına da hakaret eden A.K. kendisini sakinleştirmeye çalışan işletme sahibini de darp etmeye başladı.  İşletme sahibini A.K.’nin elinden çevredeki vatandaşlar kurtardı. Yaralanan iş yeri sahibi çevredeki eczaneye götürülürken A.K. isimli vatandaş işletme sahibinin park halindeki aracına da tekmeleyerek zarar verdi.   Olay yerine gelen polisler yaralı işletme sahibi ve saldırgan A.K.’yi karakola götürdüler. İşletme sahibi yaşadığı olaylardan ve aracının zarar görmesinden dolayı A.K.’den şikâyetçi olurken; A.K. isimli şahıs ise suçlamaları red etti. Karakolda ifade veren A.K. olay günü evinde alkol almaya başladığını, sonrada dışarıya gezmeye çıktığını söyledi. Hiçbir iş yerine girmediğini ve kimseyi tehdit, hakaret ve darp etmediğini belirten A.K. hiç kimsenin aracını da tekmelemediğini söyledi. Suçlamaların kabul etmediğini söyleyen A.K. kendisine iftira atıldığını iddia etti.  
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaşayan şahıs evde alkol alıp dışarı çıkınca önce dükkân basarak dükkân sahibi darp etti, sonra da saldırdığı vatandaşın aracını tekmeledi. Karakola götürülünce de hiç bir şeyi hatırlamadığını iddia edip, kendisine iftira atıldığını söyledi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleşen olayda; G. P. isimli işyerine giren A.K. isimli şahıs işletmede bulunan tüm müşterileri dışarıya çıkartmaya başladı. İşletme sahibinin eşi ve kızına da hakaret eden A.K. kendisini sakinleştirmeye çalışan işletme sahibini de darp etmeye başladı.  İşletme sahibini A.K.’nin elinden çevredeki vatandaşlar kurtardı. Yaralanan iş yeri sahibi çevredeki eczaneye götürülürken A.K. isimli vatandaş işletme sahibinin park halindeki aracına da tekmeleyerek zarar verdi.

 

Olay yerine gelen polisler yaralı işletme sahibi ve saldırgan A.K.’yi karakola götürdüler. İşletme sahibi yaşadığı olaylardan ve aracının zarar görmesinden dolayı A.K.’den şikâyetçi olurken; A.K. isimli şahıs ise suçlamaları red etti. Karakolda ifade veren A.K. olay günü evinde alkol almaya başladığını, sonrada dışarıya gezmeye çıktığını söyledi. Hiçbir iş yerine girmediğini ve kimseyi tehdit, hakaret ve darp etmediğini belirten A.K. hiç kimsenin aracını da tekmelemediğini söyledi. Suçlamaların kabul etmediğini söyleyen A.K. kendisine iftira atıldığını iddia etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.