Helikopterli Trafik Denetimleri Sürüyor

Bölgesel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2019 - 07:59, Güncelleme: 12.06.2019 - 07:59 4324+ kez okundu.
 

Helikopterli Trafik Denetimleri Sürüyor

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde “Helikopterle Trafik Denetimi” faaliyetlerine devam ediyor. Gerçekleştirilen denetimlerde hatalı sürücülere ceza kesildi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, sürücüler üzerinde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi maksadıyla, havadan trafik denetimi için görevlendirilen Mİ-17 genel maksat helikopteri ile havadan denetimler yapmaya devam ediyor. Havadan yapılan denetimlerin yanı sıra karadan da yapılan denetimler esnasında sürücülere emniyetli bir sürüş için mola vermenin önemi anlatıldı.   Altıncısı yapılan havadan denetim faaliyeti için Eceabat İlçesi Kilitbahir yol kontrol noktası, Gelibolu İlçesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yol kontrol noktası ile Lapseki İlçesi Umurbey İl yolunda gerçekleştirildi. Havadan faaliyette eş zamanlı olarak Jandarma Trafik Timleri, Polis Trafik Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri müşterek olarak görevlendirildi. Yapılan denetim sonucunda 7 araç sürücüsü hakkında 1.137,00 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde “Helikopterle Trafik Denetimi” faaliyetlerine devam ediyor. Gerçekleştirilen denetimlerde hatalı sürücülere ceza kesildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, sürücüler üzerinde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi maksadıyla, havadan trafik denetimi için görevlendirilen Mİ-17 genel maksat helikopteri ile havadan denetimler yapmaya devam ediyor. Havadan yapılan denetimlerin yanı sıra karadan da yapılan denetimler esnasında sürücülere emniyetli bir sürüş için mola vermenin önemi anlatıldı.

 

Altıncısı yapılan havadan denetim faaliyeti için Eceabat İlçesi Kilitbahir yol kontrol noktası, Gelibolu İlçesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yol kontrol noktası ile Lapseki İlçesi Umurbey İl yolunda gerçekleştirildi. Havadan faaliyette eş zamanlı olarak Jandarma Trafik Timleri, Polis Trafik Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri müşterek olarak görevlendirildi. Yapılan denetim sonucunda 7 araç sürücüsü hakkında 1.137,00 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.