Hakan Pınar’dan Bu Kez “Şarap” Çıkışı!

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2019 - 07:34, Güncelleme: 08.02.2019 - 07:34 3775+ kez okundu.
 

Hakan Pınar’dan Bu Kez “Şarap” Çıkışı!

Çanakkale’de sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ve geceleri yaptığı paylaşımlarla ün salan MHP İl Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Hakan Pınar, Eceabatta üretilen ve “China Wine and Spirits Awards” yarışmasında “Best Value 2019” ödülü olarak Altın Madalya kazanan şaraba tepki gösterdi.
Geceleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla zaman zaman Çanakkale gündemini sarsan MHP İl Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Hakan Pınar bu kez de Şarap çıkışında bulundu. Eceabat’ta yerli bir şarap üreticisinin ürettiği ve Çin Halk Cumhuriyetinde “China Wine and Spirits Awards” yarışmasında “Best Value 2019” ödülü olarak Altın Madalya kazanan şaraba tepki gösterdi. Altın Madayla kazanan “Kilitbahir” isimli şaraba adından dolayı tepki gösteren Hakan Pınar yaptığı paylaşımda;   “Bu nasıl bir aymazlıktır? Şüheda emaneti ve Şehit kanıyla sulanmış topraklarda Şarap Üretim Tesisine izin vermek ve üstüne birde utanmadan Cennetmekân Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin emaneti Kalenin adını Şarap Şişesinin üzerine basmak. Umarım yetkililer bu utanmazlığa duyarsız kalmaz” ifadelerini kullanarak yetkilileri duyarlı olmaya davet etti!
Çanakkale’de sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ve geceleri yaptığı paylaşımlarla ün salan MHP İl Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Hakan Pınar, Eceabatta üretilen ve “China Wine and Spirits Awards” yarışmasında “Best Value 2019” ödülü olarak Altın Madalya kazanan şaraba tepki gösterdi.

Geceleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla zaman zaman Çanakkale gündemini sarsan MHP İl Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Hakan Pınar bu kez de Şarap çıkışında bulundu. Eceabat’ta yerli bir şarap üreticisinin ürettiği ve Çin Halk Cumhuriyetinde “China Wine and Spirits Awards” yarışmasında “Best Value 2019” ödülü olarak Altın Madalya kazanan şaraba tepki gösterdi. Altın Madayla kazanan “Kilitbahir” isimli şaraba adından dolayı tepki gösteren Hakan Pınar yaptığı paylaşımda;

 

“Bu nasıl bir aymazlıktır? Şüheda emaneti ve Şehit kanıyla sulanmış topraklarda Şarap Üretim Tesisine izin vermek ve üstüne birde utanmadan Cennetmekân Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin emaneti Kalenin adını Şarap Şişesinin üzerine basmak. Umarım yetkililer bu utanmazlığa duyarsız kalmaz” ifadelerini kullanarak yetkilileri duyarlı olmaya davet etti!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.