Gökhan; "O Ahlaksız ile İlgili Hala Bir Sonuç Alamadık!"

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 07:27, Güncelleme: 04.05.2018 - 07:27 3376+ kez okundu.
 

Gökhan; "O Ahlaksız ile İlgili Hala Bir Sonuç Alamadık!"

Çanakkale ve Bursa’da camilerin genelev olarak kullanıldığını açıklayan Abdullah Akın hakkındaki soruşturmanın halen bitirilememiş olmasına dikkat çeken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan meclis toplantısında tepki gösterdi. ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’in kendisine yaptığı ziyarette konuyu gündeme getirdiğini ifade eden Ülgür Gökhan, soruşturmanın tamamlanmadığını söyledi.
Çanakkale ve Bursa’da camilerin genelev olarak kullanıldığını açıklayan Abdullah Akın hakkındaki soruşturmanın halen bitirilememiş olmasına dikkat çeken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan meclis toplantısında tepki gösterdi. ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’in kendisine yaptığı ziyarette konuyu gündeme getirdiğini ifade eden Ülgür Gökhan, soruşturmanın tamamlanmadığını söyledi.     Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Süreç devam ediyor ama bir şeyi bir türlü sonuçlandıramıyoruz. ÇOMÜ’lü sözde hoca, meczup Abdullah Akın ile ilgili herhangi bir sonuç elde etmiş değiliz. Ziyaretime Sayın Rektörümüz geldi, konuyu kendisine sorduğumda Dekanlığı aradı. Dekan bey soruşturma devam ediyor dedi, Rektörümüzde hızlandırılmasını istedi. Bende diyorum ki; bizlerden biri hükümetten birini eleştirsek, bir laf söylesek ya görevden alınırız, ya kendimizi ya iki saat sonra savcılıkta yâda cezaevinde buluruz.  Adam çıkmış tüm Müslümanlara hakaret etti, Çanakkalelilere hakaret etti ama halen görevine de devam ettiriliyor. Bu meczup Çanakkale’de bir Caminin geneleve çevrildiğini söyleyecek ve Çanakkaleli dindarlarımızda bu camiye gidecekler! İnanılır gibi değil. Ama her vesile ile bunu gündeme getirmeye devam edeceğim. Savcılarımızı da tekrar tekrar göreve davet ediyorum; bu meczupla ilgili mutlaka yasal işlem yapılmalıdır. Bunun gerekçesi aman bilimseldi, olmuştur-olmamıştır demeyin buna. Araştırıyorlarmış böyle bir şey olmuş mu diye. Ayıp denen bir şey var. Böyle bir şey olabilir mi? Bu Abdullah Akın denen ahlaksız adama her vesile ile hakaret edeceğim. Bu ahlaksız bir adamdır. Bunun adı da Abdullah Akın’dır. Gitsin şikâyet etsin. Bu meczup hakkında hala bir işlem yapılamamış olmasını da kınıyorum” dedi.   AK Partili Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu ise yaptığı konuşmada Abdullah Akın hakkında; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan da bu şahıs hakkında kurumları göreve davet etmişti. Kesinlikle savcılık makamı öncelikle bu konuda devreye giremez, YÖK’ün işlem başlatması gerekir. Bizde rektörümüzü ve dekanlığımızı ivedilikle bu konuyu sonuçlandırmasını istiyoruz” dedi.
Çanakkale ve Bursa’da camilerin genelev olarak kullanıldığını açıklayan Abdullah Akın hakkındaki soruşturmanın halen bitirilememiş olmasına dikkat çeken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan meclis toplantısında tepki gösterdi. ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’in kendisine yaptığı ziyarette konuyu gündeme getirdiğini ifade eden Ülgür Gökhan, soruşturmanın tamamlanmadığını söyledi.

Çanakkale ve Bursa’da camilerin genelev olarak kullanıldığını açıklayan Abdullah Akın hakkındaki soruşturmanın halen bitirilememiş olmasına dikkat çeken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan meclis toplantısında tepki gösterdi. ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’in kendisine yaptığı ziyarette konuyu gündeme getirdiğini ifade eden Ülgür Gökhan, soruşturmanın tamamlanmadığını söyledi.

 

 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Süreç devam ediyor ama bir şeyi bir türlü sonuçlandıramıyoruz. ÇOMÜ’lü sözde hoca, meczup Abdullah Akın ile ilgili herhangi bir sonuç elde etmiş değiliz. Ziyaretime Sayın Rektörümüz geldi, konuyu kendisine sorduğumda Dekanlığı aradı. Dekan bey soruşturma devam ediyor dedi, Rektörümüzde hızlandırılmasını istedi. Bende diyorum ki; bizlerden biri hükümetten birini eleştirsek, bir laf söylesek ya görevden alınırız, ya kendimizi ya iki saat sonra savcılıkta yâda cezaevinde buluruz.  Adam çıkmış tüm Müslümanlara hakaret etti, Çanakkalelilere hakaret etti ama halen görevine de devam ettiriliyor. Bu meczup Çanakkale’de bir Caminin geneleve çevrildiğini söyleyecek ve Çanakkaleli dindarlarımızda bu camiye gidecekler! İnanılır gibi değil. Ama her vesile ile bunu gündeme getirmeye devam edeceğim. Savcılarımızı da tekrar tekrar göreve davet ediyorum; bu meczupla ilgili mutlaka yasal işlem yapılmalıdır. Bunun gerekçesi aman bilimseldi, olmuştur-olmamıştır demeyin buna. Araştırıyorlarmış böyle bir şey olmuş mu diye. Ayıp denen bir şey var. Böyle bir şey olabilir mi? Bu Abdullah Akın denen ahlaksız adama her vesile ile hakaret edeceğim. Bu ahlaksız bir adamdır. Bunun adı da Abdullah Akın’dır. Gitsin şikâyet etsin. Bu meczup hakkında hala bir işlem yapılamamış olmasını da kınıyorum” dedi.

 

AK Partili Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu ise yaptığı konuşmada Abdullah Akın hakkında; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan da bu şahıs hakkında kurumları göreve davet etmişti. Kesinlikle savcılık makamı öncelikle bu konuda devreye giremez, YÖK’ün işlem başlatması gerekir. Bizde rektörümüzü ve dekanlığımızı ivedilikle bu konuyu sonuçlandırmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.