Firari İşadamı Sayısı 53’e Yükseldi

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2016 - 08:24, Güncelleme: 16.08.2016 - 08:24 3609+ kez okundu.
 

Firari İşadamı Sayısı 53’e Yükseldi

Çanakkale'de, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde çalışan ve siyasi parti üyesi 987 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Öte yandan geçen haftaya göre firari işadamı sayısının 53’e yükselmesi dikkat çekti.
Çanakkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Askeri Darbe girişimi sonrasında yapılan soruşturmaların son sürat devam ettiği belirtildi. Çanakkale Valiliğinden yapılan bilgilendirmede soruşturma kapsamında 987 kişi hakkında işlem yapıldığı açıklandı.   Açıklamada; 471 kişinin görevden uzaklaştırıldığı, firari 70 kişinin arandığı, 42 kişiye gözaltı kararı uygulandığı belirtildi. Tutuklanan kişi sayısının 193’e ulaştığı belirtilen açıklamada; 58 kişinin serbest bırakıldığı, 148 kişinin de adli kontrol şartıyla salıverildiği kaydedildi. Kamu görevinden çıkartılan kişi sayısının da 13’e ulaştığı belirtildi.   Çanakkale Valiliğinden yapılan bilgilendirmede Firari işadamı sayısının da arttığı dikkat çekti. Açıklanan verilere göre Firari olan ve her yerde aranmasına devam edilen kişi sayısının 53 olduğu görülüyor. Firari olarak her yerde aranan şahısların kimliklerine dair herhangi bir açıklamada bulunulmadı.  
Çanakkale'de, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde çalışan ve siyasi parti üyesi 987 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Öte yandan geçen haftaya göre firari işadamı sayısının 53’e yükselmesi dikkat çekti.

Çanakkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Askeri Darbe girişimi sonrasında yapılan soruşturmaların son sürat devam ettiği belirtildi. Çanakkale Valiliğinden yapılan bilgilendirmede soruşturma kapsamında 987 kişi hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

 

Açıklamada; 471 kişinin görevden uzaklaştırıldığı, firari 70 kişinin arandığı, 42 kişiye gözaltı kararı uygulandığı belirtildi. Tutuklanan kişi sayısının 193’e ulaştığı belirtilen açıklamada; 58 kişinin serbest bırakıldığı, 148 kişinin de adli kontrol şartıyla salıverildiği kaydedildi. Kamu görevinden çıkartılan kişi sayısının da 13’e ulaştığı belirtildi.

 

Çanakkale Valiliğinden yapılan bilgilendirmede Firari işadamı sayısının da arttığı dikkat çekti. Açıklanan verilere göre Firari olan ve her yerde aranmasına devam edilen kişi sayısının 53 olduğu görülüyor. Firari olarak her yerde aranan şahısların kimliklerine dair herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.