muharrem x600

Feribotlar Yetmeyince Vatandaş Perişan Oldu

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2015 - 09:53, Güncelleme: 08.08.2015 - 09:53 3634+ kez okundu.
 

Feribotlar Yetmeyince Vatandaş Perişan Oldu

Çanakkale Boğazı'nda arabaları taşıyan GESTAŞ'a ait feribotların yetmemesi sebebiyle uzun kuyruklar oluşuyor. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasındaki kuyruklar yüzünden şehir merkezinde trafik tıkanıyor.
Avrupa ile Anadolu arasında geçişin yapıldığı güzergâhlardan biri de Çanakkale. Özellikle yaz aylarında Avrupa'dan Ege ve Akdeniz bölgelerine geçen tatilciler ve yabancı turistler, daha çok bu güzergâhı kullanıyor. Güzergâhtan geçen araba sayısında, bu yıl önemli bir artış meydanda geldi. Bu artışı feribotlar karşılayamayınca geçiş tam bir eziyete dönüşüyor. Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lâpseki-Gelibolu hatlarında, sık sık araba kuyrukları oluşuyor.   Araba kuyrukları, en çok Çanakkale şehir merkezini etkiliyor. Feribot iskelesinin merkezde bulunması sebebiyle trafik felç oluyor. Feribottan çıkan arabalar gelişi, kuyruk ise gidişi tıkayınca zorluk çekiliyor. Kuyruklar sebebiyle polisler de şehrin ana caddesi olan Demircioğlu Caddesi'ni ve diğer bazı bölgeleri trafiğe kapatıyor. Bugün de aynı eziyetle karşılaşanlar tepki gösterdi. Bir süredir trafik karmaşasında eziyet çeken Çanakkaleliler, yetkililerden çözüm bekliyor.  
Çanakkale Boğazı'nda arabaları taşıyan GESTAŞ'a ait feribotların yetmemesi sebebiyle uzun kuyruklar oluşuyor. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasındaki kuyruklar yüzünden şehir merkezinde trafik tıkanıyor.

Avrupa ile Anadolu arasında geçişin yapıldığı güzergâhlardan biri de Çanakkale. Özellikle yaz aylarında Avrupa'dan Ege ve Akdeniz bölgelerine geçen tatilciler ve yabancı turistler, daha çok bu güzergâhı kullanıyor. Güzergâhtan geçen araba sayısında, bu yıl önemli bir artış meydanda geldi. Bu artışı feribotlar karşılayamayınca geçiş tam bir eziyete dönüşüyor. Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lâpseki-Gelibolu hatlarında, sık sık araba kuyrukları oluşuyor.

 

Araba kuyrukları, en çok Çanakkale şehir merkezini etkiliyor. Feribot iskelesinin merkezde bulunması sebebiyle trafik felç oluyor. Feribottan çıkan arabalar gelişi, kuyruk ise gidişi tıkayınca zorluk çekiliyor. Kuyruklar sebebiyle polisler de şehrin ana caddesi olan Demircioğlu Caddesi'ni ve diğer bazı bölgeleri trafiğe kapatıyor. Bugün de aynı eziyetle karşılaşanlar tepki gösterdi. Bir süredir trafik karmaşasında eziyet çeken Çanakkaleliler, yetkililerden çözüm bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.