DOĞTAŞ Sağlık Çalışanlarına Antibakteriyel Tulum Üretiyor!
DOĞTAŞ Sağlık Çalışanlarına Antibakteriyel Tulum Üretiyor!
Corona Virüs salgını nedeniyle Sağlık çalışanlarına destek olmak yüzbinlerce maske üreten DOĞTAŞ, şimdide antibakteriyel tulum üretimine başladı.
Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı özveri ile mücadele eden Sağlık çalışanları için DOĞTAŞ Kelebek Mobilya'da destek vermişti. Geçtiğimiz ay DOĞTAŞ ve Kelebek Mobilya fabrikalarında maske üretimine başlanmış, kısa sürede üretilen yüz binlerce maske sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere Sağlık Bakanlığına teslim edilmişti.
Bir yanda maske üretimini sürdüren DOĞTAŞ Kelebek Mobilya, Sağlık çalışanları için yeni bir çalışma başlattı. Sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu tek kullanımlık Antibakteriyel Tulum üretimine başlandığı DOĞTAŞ Kelebek Mobilya'dan duyuruldu. Doğanlar Yatırım Holding'den yapılan açıklamada; "DOĞTAŞ Ailesi olarak Corona Virüs salgınına karşı büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Bizim sağlığımız için gece gündüz emek veren sağlık çalışanlarımız için maske ve sağlık personeli kıyafetinden sonra şimdi de anti bakteriyel tulum üretimini tamamladık" denildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
