Doğanlar Holdingden Cumhurbaşkanına Ziyaret
Doğanlar Holdingden Cumhurbaşkanına Ziyaret
Doğanlar Yatırım Holidng yönetim kurulu üyesi altı kardeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Huber Köşkünde ziyaret ettiler.
Doğanlar Yarıtım Holding Yönetim Kurulu Üyesi altı kardeş önceki gün Huber Köşkünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdiler. Huber Köşkünde gerçekleşen ziyarette; Doğanlar Yatırım Holdingin yaptığı yatırımlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktarıldı ve yatırımlarda kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür edildi. Ziyarette ayrıca; 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi lanetlenirken; Devletin ve Milletin emrinde olduklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ziyaretten dolayı son derece memnun kaldığı ve Doğanlar Yatırım Holding yöneticilerine ülkenin zor günlerden geçtiğini ve kendilerinden daha çok yatırım yapmalarını istediği öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
