Deniz Erdem ve Ahmet Can Aktuna Başkanlık İçin Yarışıyor
Deniz Erdem ve Ahmet Can Aktuna Başkanlık İçin Yarışıyor
YENİ Parti Çanakkale merkez ilçede kongre heyecanı yaşanıyor. Üyelerin seçeceği merkez ilçe başkanı için Deniz Erdem ve Ahmet Can Aktuna yarışıyorlar.
Deniz Erdem ve Ahmet Can Aktuna’nın yarıştığı merkez ilçe başkanlığı kongresi saat 10.30 itibariyle başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Merkez ilçe kongresi, Divan başkanlığının oluşturulmasıyla devam etti. Merkez ilçe kongresine YENİ Parti Genel Başkan yardımcısı Özgür Özel, Milletvekili İsmet Güneşhan, belediye başkanı Muharrem Erkek başta olmak üzere İl ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldılar.

Konuşmacıların yaptıkları konuşmaların ardından Merkez ilçe başkan adayları Deniz Erdem ve Ahmet Can Aktuna üyelere hitap eden konuşmalarını gerçekleştirdiler. 12,30 itibariyle 3000 civarındaki üyelerin katılımıyla oy kullanma işlemine geçildi.

Saat 19,30’a kadar sürecek olan üyelerin oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçilecek. Siyasi Partiler Kanunu gereğince kongre yarın da delegelerin oylarıyla gerçekleştirilecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
