Çocuk Kültür Evi'nde Okul Buluşmaları Başladı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2025 - 11:02, Güncelleme: 04.12.2025 - 11:02 1747+ kez okundu.
 

Çocuk Kültür Evi'nde Okul Buluşmaları Başladı

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibarıyla tekrar başladı.
Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibarıyla tekrar başladı. Kentteki tüm öğrencilere öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret etme olanağı sunan etkinliğin 2025-2026 dönemindeki ilk buluşması 57. Alay Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi.   Etkinliğin öncesinde Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan tarafından Çocuk Kültür Evi atölye ve etkinlik programları hakkında bilgi verilen çocuklara, Robotik öğretmenleri Esra Özge Sinan ve Güven Tuncel rehberliğinde Robotik&Maker atölyesinde gerçekleştirilen proje ve çalışmaları deneyimleme fırsatı sunuldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleşen buluşmada, günün önemine yönelik yapılan sohbetin ardından çocuklar engelli bireylerin hayatını kolaylaştırabilecek cihaz tasarımları yaptılar. Oldukça keyifli geçen etkinliğin sonunda, ziyaretçilere ve sınıf kitaplıklarına, Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından çeşitli kitaplar armağan edildi.   Öğrenci gruplarına farklı disiplinlerden atölye örnekleri ile film günleri ve öykü günleri etkinliklerinin sunulduğu, çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açan "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.
Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibarıyla tekrar başladı.

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibarıyla tekrar başladı. Kentteki tüm öğrencilere öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret etme olanağı sunan etkinliğin 2025-2026 dönemindeki ilk buluşması 57. Alay Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi.

 

Etkinliğin öncesinde Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan tarafından Çocuk Kültür Evi atölye ve etkinlik programları hakkında bilgi verilen çocuklara, Robotik öğretmenleri Esra Özge Sinan ve Güven Tuncel rehberliğinde Robotik&Maker atölyesinde gerçekleştirilen proje ve çalışmaları deneyimleme fırsatı sunuldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleşen buluşmada, günün önemine yönelik yapılan sohbetin ardından çocuklar engelli bireylerin hayatını kolaylaştırabilecek cihaz tasarımları yaptılar. Oldukça keyifli geçen etkinliğin sonunda, ziyaretçilere ve sınıf kitaplıklarına, Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından çeşitli kitaplar armağan edildi.

 

Öğrenci gruplarına farklı disiplinlerden atölye örnekleri ile film günleri ve öykü günleri etkinliklerinin sunulduğu, çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açan "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.