Çanakkale'de 3 Yangın Daha Çıktı..
Çanakkale'de 3 Yangın Daha Çıktı..
Son bir aydır 12 yangının meydana geldiği Çanakkale'de bugün peş peşe 3 yangın daha çıktı!
Çanakkale'de son bir aydır meydana gelen yangın sayısı bugün itibariyle 15'e yükseldi. Çanakkale'nin merkeze bağlı Saraycık köyünde Saat 12.45 sıralarında başlayan yangında yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu Alo 177 Orman Yangın İhbar Hattına bildirdi. Kısa sürede bölgeye intikal eden ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın, 13.15 sıralarında kısmen kontrol altına alınırken, 3 helikopter, 15 arozöz,4 su ikmal aracı, 3 dozer, 3 belediye itfaiye aracı ve 86 personel ile müdahale sürüyor. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
İlk yangına müdahale edilirken bu seferde Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Sütlüce Köyü yakınlarından saat 15.00 sularında orman yangını çıktı. Dumanların fark edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye eri ve arozöz sevk edildi. Şiddetli poyrazın etkili olduğu bölgeye ulaşan ekipler yangına müdahale ederken, çok sayıda ekibin de bölgeye sevk edildiği öğrenildi.
15.30 sularında ise Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Hamamaltı olarak bilinen bölgede yangın çıktı. Her üç yangınada itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekipleri müdahale ederek söndürme çalışmalarına devam ediyorlar.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

