muharrem x600

Çanakkale Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2023 - 10:50, Güncelleme: 15.02.2023 - 10:50 4903+ kez okundu.
 

Çanakkale Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Çanakkale belediye Başkanlığı, telefonla vatandaşları arayan dolandırıcıların Belediye başkan yardımcıların adını kullandıklarını açıkladı. Depremzedelere gönderilmek üzere para toplamaya çalışan dolandırıcılara vatandaşların itibar etmemesine dikkat çekildi.
Son günlerde bazı kişi ya da kişilerce, mesaj yada telefon aramaları yapılarak, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay adları kullanılarak, afet bölgesindeki yurttaşlara yönelik maddi yardım talep edildiğini ortaya çıktı.   Çanakkale Belediye Başkanlığı yayınladığı açıklamada ile; “Bu veya başka herhangi bir nedenle, kurumumuz adına, kurum idarecilerimiz ile personelimiz tarafından para ve benzeri taleplerde bulunulması söz konusu değildir. Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi hususunda kentlilerimizin dikkatli olmalarını önemle rica ederiz. Ülkemizin çok sayıda ilinde etkili olan yıkıcı depremin yaralarını sarmak adına, ilgili ve yetkili kurumlarla işbirliği içinde yürütülen çalışmalar kapsamında, ayni yardımlar sadece Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kurulan butik-markete yapılabilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadeleri yer aldı.
Çanakkale belediye Başkanlığı, telefonla vatandaşları arayan dolandırıcıların Belediye başkan yardımcıların adını kullandıklarını açıkladı. Depremzedelere gönderilmek üzere para toplamaya çalışan dolandırıcılara vatandaşların itibar etmemesine dikkat çekildi.

Son günlerde bazı kişi ya da kişilerce, mesaj yada telefon aramaları yapılarak, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay adları kullanılarak, afet bölgesindeki yurttaşlara yönelik maddi yardım talep edildiğini ortaya çıktı.

 

Çanakkale Belediye Başkanlığı yayınladığı açıklamada ile; “Bu veya başka herhangi bir nedenle, kurumumuz adına, kurum idarecilerimiz ile personelimiz tarafından para ve benzeri taleplerde bulunulması söz konusu değildir. Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi hususunda kentlilerimizin dikkatli olmalarını önemle rica ederiz. Ülkemizin çok sayıda ilinde etkili olan yıkıcı depremin yaralarını sarmak adına, ilgili ve yetkili kurumlarla işbirliği içinde yürütülen çalışmalar kapsamında, ayni yardımlar sadece Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kurulan butik-markete yapılabilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.