Çanakkale Barosu'nda Yas..
Çanakkale Barosu'nda Yas..
Çanakkale'nin Ezine İlçesinden Çanakkale’ye gelirken kişisel otomobiliyle otobüse çarparak hayatını kaybeden Avukat Ahmet Yavuz tüm Çanakkale’yi yasa boğdu.
Çanakkale Barosu’nun başarılı avukatlarından olan Avukat Ahmet Yavuz için Çanakkale Barosu bir açıklama yayınladı. Çanakkale Barosu’ndan yapılan açıklamada; “Meslektaşımız Avukat Ahmet Yavuz’u elim bir trafik kazası sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayız” denildi. Avukat Ahmet Yavuz için bugün saat 11:45’de Çanakkale Adliyesi önünde tören düzenlenecek. Avukat Ahmet Yavuz, Yalı Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip meslektaşları, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak.
Aynalı Pazar Gazetesi olarak merhum Avukat Ahmet Yavuz’a Allah’tan rahmet, sevenlerine, yakınlarına, meslektaşlarına ve Çanakkale Barosuna baş sağlığı dileriz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


