Çan Esnaf İndirim Günleri Kortej Yürüyüşüyle Başladı
Çan Esnaf İndirim Günleri Kortej Yürüyüşüyle Başladı
Çan Belediyesi ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası katkılarıyla 4 gün boyunca farklı caddelerde gerçekleştirilen Esnaf İndirim Günleri kortej yürüyüşüyle başladı.
Çan Belediyesi ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası katkılarıyla 4 gün boyunca farklı caddelerde gerçekleştirilen Esnaf İndirim Günleri kortej yürüyüşüyle başladı. Esnaf İndirim Günleri yürüyüş kortejjine, İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, esnaflar, vatandaşlar ve Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan katılım gösterdi.
İndirimli Alışveriş Günü ve Sokak Programları:
1. Gün 24 Ağustos Salı - Dr. Hacı İbrahim Bodur Caddesi (14:00-24:00 saatleri arası)
2. Gün 25 Ağustos Çarşamba - Mesut Hulki Önür Caddesi ve Vaiz Mustafa Sokak (14:00-24:00 saatleri arası)
3. Gün 26 Ağustos Perşembe - Bülent Ecevit Caddesi (14:00-24:00 saatleri arası)
4. Gün 27 Ağustos Cuma - Atatürk Caddesi (14:00-24:00 saatleri arası) - Atatürk Şehir Meydanı (20:00-24:00 saatleri arası)
İndirim Günleri kapsamında Palyaçolar, Oyun Grubu, Müzik Yayını ve Konser etkinlikleri düzenlenecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
