Çan Belediyesi Tekstil Atölye Projesi Hayata Geçiyor

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2021 - 13:18, Güncelleme: 09.04.2021 - 13:18 4054+ kez okundu.
 

Çan Belediyesi Tekstil Atölye Projesi Hayata Geçiyor

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla üretime ve üretene destek olan Çan Belediyesinde “Tekstil Atölye Projesi” hayata geçiyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla üretime ve üretene destek olan Çan Belediyesinde “Tekstil Atölye Projesi” hayata geçiyor. Çan’da üretici kadınlarla birçok kez bir araya gelen ve ortak akılla projeler geliştiren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, tekstil alanında üretim gerçekleştiren kadınları belediye çatısı altında bir araya getirerek kooperatifleşenin de önünü açan önemli bir projeye imza attı.   BAŞKAN BÜLENT ÖZ: “ÜRETEN KADINLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”   “Üreten ÇAN hedefimiz, ‘Çan’da Emek Var’ ilkemiz doğrultusunda, sosyal belediyecilik anlayışı ile kadınlarımızın her daim destekçisi olan Çan Belediyesi, üreten kadınının yanında olmaya devam ediyor.” Paylaşımında bulunan Başkan Bülent Öz, “ Üreten kadınlarımıza desteğimizi sürdürüyoruz” dedi. Açıklamalarını sürdüren Başkan Bülent Öz; “Tekstil ürünleri üretimi için geçtiğimiz hafta bir araya geldiğimiz kadınlarımıza uygun ortam ve pazar arayışı sağlamak adına adımlarımızı hızla atıyoruz. Çan Belediyesi'nin katkılarıyla kooperatifleşme çatısı altında üreten ve ürettiğini tüketiciye ulaştıracak kadınlarımız ile bugün tekrar bir araya geldik” şeklinde konuştu.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla üretime ve üretene destek olan Çan Belediyesinde “Tekstil Atölye Projesi” hayata geçiyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla üretime ve üretene destek olan Çan Belediyesinde “Tekstil Atölye Projesi” hayata geçiyor. Çan’da üretici kadınlarla birçok kez bir araya gelen ve ortak akılla projeler geliştiren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, tekstil alanında üretim gerçekleştiren kadınları belediye çatısı altında bir araya getirerek kooperatifleşenin de önünü açan önemli bir projeye imza attı.

 

BAŞKAN BÜLENT ÖZ: “ÜRETEN KADINLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

 

“Üreten ÇAN hedefimiz, ‘Çan’da Emek Var’ ilkemiz doğrultusunda, sosyal belediyecilik anlayışı ile kadınlarımızın her daim destekçisi olan Çan Belediyesi, üreten kadınının yanında olmaya devam ediyor.” Paylaşımında bulunan Başkan Bülent Öz, “ Üreten kadınlarımıza desteğimizi sürdürüyoruz” dedi. Açıklamalarını sürdüren Başkan Bülent Öz; “Tekstil ürünleri üretimi için geçtiğimiz hafta bir araya geldiğimiz kadınlarımıza uygun ortam ve pazar arayışı sağlamak adına adımlarımızı hızla atıyoruz. Çan Belediyesi'nin katkılarıyla kooperatifleşme çatısı altında üreten ve ürettiğini tüketiciye ulaştıracak kadınlarımız ile bugün tekrar bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.