Bülent Turan Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2016 - 11:42, Güncelleme: 24.08.2016 - 11:42 4161+ kez okundu.
 

Bülent Turan Şehit Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve beraberindeki heyet hayatını kaybederek şehit düşen Astsubay Yavuz Gökhan Şahin'in ailesine ziyarette bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin,Umurbey garnizon komutanı  yarbay Türker Altıngöz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ile birlikte geçtiğimiz hafta İstanbul'da sahil güvenlik botunun kuru yük gemisiyle çarpışması sonucu şehit olan Astsubay Yavuz Gökhan Şahin'in Lapseki Umurbey'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.   Meclis'in yoğun çalışma takvimi dolayısıyla şehidin cenaze törenine katılamadığını belirten Turan, şehidin ailesine ve yakınlarına sabır diledi. Şehidin Babası Muharrem Şahin ile evin önünde bir süre sohbet eden Turan, "Talihsiz bir kaza sonucu şehit düşen Yavuz kardeşimizi ebediyete uğurladık. Şehidimizin geride bıraktığı ailesine artık Lapseki olarak destek olma, sahip çıkma sorumluluğumuz var" dedi.  
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve beraberindeki heyet hayatını kaybederek şehit düşen Astsubay Yavuz Gökhan Şahin'in ailesine ziyarette bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin,Umurbey garnizon komutanı  yarbay Türker Altıngöz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ile birlikte geçtiğimiz hafta İstanbul'da sahil güvenlik botunun kuru yük gemisiyle çarpışması sonucu şehit olan Astsubay Yavuz Gökhan Şahin'in Lapseki Umurbey'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Meclis'in yoğun çalışma takvimi dolayısıyla şehidin cenaze törenine katılamadığını belirten Turan, şehidin ailesine ve yakınlarına sabır diledi. Şehidin Babası Muharrem Şahin ile evin önünde bir süre sohbet eden Turan, "Talihsiz bir kaza sonucu şehit düşen Yavuz kardeşimizi ebediyete uğurladık. Şehidimizin geride bıraktığı ailesine artık Lapseki olarak destek olma, sahip çıkma sorumluluğumuz var" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.