Belediye Başkanı'nın Danışmanına Saldırı
Belediye Başkanı'nın Danışmanına Saldırı
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın danışmanı Remzi Yiğit, Belediye’de çalışırken işten çıkartılan bir kişinin saldırısına uğradı.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın danışmanlığını yapan Remzi Yiğit bu sabah kendi iş yeri önünde bir kişinin saldırısına uğradı. Edinilen bilgiye göre; belediyede geçici işçi olarak çalışan saldırgan şahıs, bir süre önce işten çıkartıldı. Tekrar işe alınmayı bekleyen şahıs işe geri alınmayınca, bu durumdan Remzi Yiğit’i sorulu tuttu.
Bu sabah Remzi Yiğit’in iş yerine gelen saldırgan şahıs, aniden Remzi Yiğit’i darp etmeye başladı. Aldığı darbelerle kısa süreli baygınlık geçiren Remzi Yiğit olay yerine çağırılan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıs da polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavisi tamamlanan Remzi Yiğit, daha sonra il emniyet müdürlüğüne gerçek saldırgandan şikayetçi oldu. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
