Başkonsolostan Öğrencilere Pilav İkramı

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2014 - 10:53, Güncelleme: 30.11.2014 - 10:53 1296+ kez okundu.
 

Başkonsolostan Öğrencilere Pilav İkramı

Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile bir araya gelen Charyev, ÇOMÜ'de eğitim gören Türkmen öğrencilere de Türkmen pilavı ikram etti.
Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde çeşitli temaslarda bulundu. ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile bir araya gelen Charyev, Saçar'dan ÇOMÜ hakkında bilgi aldı.  Ziyaretin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı İsmail İşleyen, Başkonsolos Charyev'e ÇOMÜ Kütüphanesi'ni gezdirdi. Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, daha sonra ise ÇOMÜ'de okuyan Türkmenistanlı öğrencilerle bir araya geldi.    Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada Türkmenistanlı gençlere seslenen Charyev "Ülkemizin geleceği sizlere emanet. Çanakkale'de eğitim öğretim için çok güzel bir ortam var. Burada başarılı olup ülkenize hizmet edeceğinize inanıyorum" dedi. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde görüş alışverişinde bulunan Charyev, toplantının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile birlikte öğrencilere Türkmen pilavı ikram etti.  
Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile bir araya gelen Charyev, ÇOMÜ'de eğitim gören Türkmen öğrencilere de Türkmen pilavı ikram etti.

Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde çeşitli temaslarda bulundu. ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile bir araya gelen Charyev, Saçar'dan ÇOMÜ hakkında bilgi aldı.  Ziyaretin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı İsmail İşleyen, Başkonsolos Charyev'e ÇOMÜ Kütüphanesi'ni gezdirdi. Türkmenistan Başkonsolosu Oraz Muhammed Charyev, daha sonra ise ÇOMÜ'de okuyan Türkmenistanlı öğrencilerle bir araya geldi. 

 

Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada Türkmenistanlı gençlere seslenen Charyev "Ülkemizin geleceği sizlere emanet. Çanakkale'de eğitim öğretim için çok güzel bir ortam var. Burada başarılı olup ülkenize hizmet edeceğinize inanıyorum" dedi. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde görüş alışverişinde bulunan Charyev, toplantının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ile birlikte öğrencilere Türkmen pilavı ikram etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.