Başkan İmzayı Attı “Yolumuz Açık Olsun”

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.08.2026 - 10:49, Güncelleme: 05.08.2026 - 10:49 432 kez okundu.
 

Başkan İmzayı Attı “Yolumuz Açık Olsun”

CHP'de yaşanan hukuki kriz sonrası Özgür Özel liderliğinde kurulan YENİ Parti'ye katılacağını açıklayan ilk isim olan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, üyelik formunu imzalayarak resmi geçişini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 24 Temmuz 2026 tarihinde meydana gelen "mutlak butlan" hukuki krizinin ardından Türk siyasetinde dengeler yeniden şekilleniyor. Kriz sonrasında CHP'den ayrılan Özgür Özel ve beraberindeki 91 milletvekilinin İçişleri Bakanlığı'na kuruluş dilekçesini teslim ederek resmen kurduğu YENİ Parti, siyasete hızlı bir giriş yaptı. Partinin kuruluş sürecinde geçiş yapacağını kamuoyuna ilk duyuran isim ise Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek olmuştu.   "YOLUMUZ AÇIK OLSUN" YENİ Parti’ye katılma sözü veren Belediye Başkanı Muharrem Erkek, resmi üyelik formunu imzalayarak verdiği sözü tuttu. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan Erkek, yeni siyasi yolculuk için "Yolumuz açık olsun" temennisinde bulundu.   YENİ PARTİ'YE 203 BELEDİYE BAŞKANI KATILIYOR Özgür Özel önderliğinde kurulan YENİ Parti, belediyeler düzeyinde de büyük bir katılım dalgasıyla karşı karşıya. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in başı çektiği süreçte, bugüne kadar Türkiye genelinde toplam 203 belediye başkanı YENİ Parti’ye geçeceğini beyan etti. Yerel yönetimlerde yaşanan bu kitlesel katılımın önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
CHP'de yaşanan hukuki kriz sonrası Özgür Özel liderliğinde kurulan YENİ Parti'ye katılacağını açıklayan ilk isim olan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, üyelik formunu imzalayarak resmi geçişini tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 24 Temmuz 2026 tarihinde meydana gelen "mutlak butlan" hukuki krizinin ardından Türk siyasetinde dengeler yeniden şekilleniyor. Kriz sonrasında CHP'den ayrılan Özgür Özel ve beraberindeki 91 milletvekilinin İçişleri Bakanlığı'na kuruluş dilekçesini teslim ederek resmen kurduğu YENİ Parti, siyasete hızlı bir giriş yaptı. Partinin kuruluş sürecinde geçiş yapacağını kamuoyuna ilk duyuran isim ise Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek olmuştu.

 

"YOLUMUZ AÇIK OLSUN"

YENİ Parti’ye katılma sözü veren Belediye Başkanı Muharrem Erkek, resmi üyelik formunu imzalayarak verdiği sözü tuttu. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan Erkek, yeni siyasi yolculuk için "Yolumuz açık olsun" temennisinde bulundu.

 

YENİ PARTİ'YE 203 BELEDİYE BAŞKANI KATILIYOR

Özgür Özel önderliğinde kurulan YENİ Parti, belediyeler düzeyinde de büyük bir katılım dalgasıyla karşı karşıya. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in başı çektiği süreçte, bugüne kadar Türkiye genelinde toplam 203 belediye başkanı YENİ Parti’ye geçeceğini beyan etti. Yerel yönetimlerde yaşanan bu kitlesel katılımın önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.