Başkan Erkek Şampiyonları Ağırladı: 'Gururumuzsunuz'
Başkan Erkek Şampiyonları Ağırladı: 'Gururumuzsunuz'
Antalya'da düzenlenen Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası'ndan şampiyonluklarla dönen Çanakkale Belediyespor kafilesi, Belediye Başkanı Muharrem Erkek'i ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu Çiğdem Ezo Topaloğlu ve dereceye giren sporcular kentin gururu oldu.
Çanakkale Belediyespor'un başarılı yüzücüleri, Antalya'da düzenlenen 2026 Türkiye Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası ve Yaş Gelişim Grubu Yarışmaları’ndan büyük zaferlerle döndü. Kulüp Başkanı Akın Yalman, antrenörler ve sporcular, elde edilen başarıları paylaşmak üzere Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret etti.
ANTALYA'DA ÇANAKKALE RÜZGARI ESTİ
12-15 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen zorlu yarışlarda, Çiğdem Ezo Topaloğlu hem 7.5 km 17 yaş kategorisinde hem de 10 km kadınlar genel klasmanında Türkiye Şampiyonu olarak çifte altın madalya kazandı. Takımın diğer sporcularından Naz Kara Türkiye beşincisi, Yağız Şentuna dördüncü, Melek Gülce Çelik altıncı ve Zeynep Telli ise yedinci olarak Çanakkale'yi başarıyla temsil etti.

BAŞKAN ERKEK: "GENÇLERİMİZİN SPORLA BÜYÜMESİ ÖNCELİĞİMİZ"
Sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Muharrem Erkek, altyapının önemine vurgu yaptı. Erkek, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın sportif faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Ortaya koyduğunuz bu gurur verici sonuçlar için antrenörlerimize ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum" dedi.
KULÜP VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI KONUŞULDU
Samimi bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Baş Antrenör Nehir Çakır ve teknik ekip, önümüzdeki dönemin hedefleri hakkında Başkan Erkek’e bilgi verdi. Ziyaret, sporculara verilen hediyeler ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

