Başarılı Güreşçilerden Mutan'a Ziyaret
Başarılı Güreşçilerden Mutan'a Ziyaret
Kepezsporlu Güreşçiler minderde takım ve bireysel başarılarına Ata sporumuz Yağlı Güreşlerde de bireysel başarılarını eklediler. Antrenörleri Mehmet Pehlivan ile Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutanı makamında ziyaret ettiler.
Kepez Sporlu güreşçiler Erdek, Balıkesir Kurtdere ve en son olarak Umurbey yağlı güreşlerin de yaptıkları derecelerle er meydanına Başkan Mutanın güreşçileri olarak çıkarak onurlandırdılar. Kepez sporlu güreşçilerden Samet Özdemir Erdek ve Umurbey'de Teşvik 2 de ikinci, Hazar Uyarlar Erdek ve Kurdere'de Tozkoparanda üçüncü Umurbey'de birinci oldu. Emre Ayyıldız Erdek ve Kurddere'de Tozkoparanda üçüncü umurbey'de ikinci oldu. Umurbey yağlı güreşlerinde Mertcan Özkurt teşvikte birinci, Hasan Özdemir ise Deste Küçükte ikinci oldular.
Güreşçilerin yapmış olduğu bu ziyarette Başkan Mutan “Ata sporumuz Yağlı güreşlere her yıl düzenlediğimiz 19 Mayıs Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerimizle destek olmaya çalışıyoruz. Kepez için önemi büyük olan Kepez Sporumuzda minder güreşleri ile Yağlı pehlivan güreşlerine gönül veren sporcu kardeşlerimize imkân ve olanakları iyileştirerek onların başarılarına katkı sunmaya çalıştık. Bunun karşılığını aldığınız başarılar ile Kepezimizin adını şampiyonalarda daha önemlisi Yağlı güreşlerimizin olimpiyatı olan Kırkpınar'da duyurarak alacağımız inancındayım. Hepinizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
