Baro Başkanı Şarlan; “Hukuk’un Üstünlüğü ve Adalet”

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2017 - 09:30, Güncelleme: 05.09.2017 - 09:30 3916+ kez okundu.
 

Baro Başkanı Şarlan; “Hukuk’un Üstünlüğü ve Adalet”

Adli Yıl açılış törene Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Avukat Bülent Şarlan adli yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hukukun üstünlüğü ve adalet” ile ilgili önemli mesajlar verdi.
Adli Yıl açılış törene Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Avukat Bülent Şarlan adli yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hukukun üstünlüğü ve adalet” ile ilgili önemli mesajlar verdi. Törende, Çanakkale Baro Başkanlığı adına Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından konuşma yapan Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, "Bugün sadece yeni adli yıl açılış gününde değil, hukukun üstünlüğünün haykırıldığı özel bir gündeyiz. Toplumun son bireyi adalete olan inancını kaybetmediği sürece bu haykırış ve bu umut hep olacak. Bu umutla, yeni adli yılda, hukuk devletinin gereğini yerine getirmek için çabalayacak değerli hakim ve savcılara, kıymetli meslektaşlarıma ve tüm yargı çalışanlarına kalpten teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”   “Biz avukatlar, bu adli yılda da hukuk devletini hakim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bağımsız, tarafsız, güven veren ideal hukuk sisteminin takipçisi olacağız. İnanıyorum ki bu süreçte yalnız değiliz. Bizlerle olan, halkımız var. Bu halk biliyor ki bağımsız ve tarafsız yargı, hak ve özgürlüklerinin en büyük güvencesidir. Tarih boyunca yaşadığımız tecrübelerden, hukukun; hava, su ve ekmek kadar zorunlu olduğunu öğrendik. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine uygun olarak, hukuk devletini sahiplenmeye ve korumaya devam edeceğiz" dedi.
Adli Yıl açılış törene Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Avukat Bülent Şarlan adli yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hukukun üstünlüğü ve adalet” ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Adli Yıl açılış törene Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Avukat Bülent Şarlan adli yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hukukun üstünlüğü ve adalet” ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Törende, Çanakkale Baro Başkanlığı adına Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından konuşma yapan Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, "Bugün sadece yeni adli yıl açılış gününde değil, hukukun üstünlüğünün haykırıldığı özel bir gündeyiz. Toplumun son bireyi adalete olan inancını kaybetmediği sürece bu haykırış ve bu umut hep olacak. Bu umutla, yeni adli yılda, hukuk devletinin gereğini yerine getirmek için çabalayacak değerli hakim ve savcılara, kıymetli meslektaşlarıma ve tüm yargı çalışanlarına kalpten teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

 

“Biz avukatlar, bu adli yılda da hukuk devletini hakim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bağımsız, tarafsız, güven veren ideal hukuk sisteminin takipçisi olacağız. İnanıyorum ki bu süreçte yalnız değiliz. Bizlerle olan, halkımız var. Bu halk biliyor ki bağımsız ve tarafsız yargı, hak ve özgürlüklerinin en büyük güvencesidir. Tarih boyunca yaşadığımız tecrübelerden, hukukun; hava, su ve ekmek kadar zorunlu olduğunu öğrendik. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine uygun olarak, hukuk devletini sahiplenmeye ve korumaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.