Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri ÇTSO’da Başlıyor
Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri ÇTSO’da Başlıyor
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 26 Ağustos Çarşamba günü“Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimlerine” başlıyor.
ÇTSO bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu girişimi ile düzenlenen, “Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri” bölgemizin Ar-Ge ve Yenilikçilik kapasitesinin arttırılmasını hedefliyor. Ar-Ge eğitimleri, 26-27-28 Ağustos tarihlerinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi eğitim salonlarında ücretsiz olarak verilecek.
Eğitimler 25’er kişilik 2 ayrı sınıfta toplamda 50 kişi için düzenlenecek. Katılımcı sayısının sınırlı sayıda olması sebebiyle talepler başvuru sırasına göre değerlendirilecek.
Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri konu başlıkları şöyle:
- Ar-Ge ve İnovasyon Yönetiminde Temel Kavramlar ve Örnekler,
- Ar-Ge Destekleri ve Proje Hazırlama Çalıştayı,
- Frascati Klavuzu Uygulamalı Anlatımı, (Araştırma ve Deneysel Geliştirme Taramaları İçin Önerilen Standart Uygulama)
- Oslo Klavuzu Uygulamalı Anlatımı, (Yenilik Verilerinin Toplanması ve Yorumlanması İçin İlkeler)
- Ar-Ge Projeleri Değerlendirme Eğitimleri.
Eğitimlere katılmak isteyenlerin kayıt yaptırmak üzere ÇTSO personeli Gökhan Doğru’ya (217 10 14 / 123) başvurmaları gerekiyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


