Anaokulu Öğrencilerine Çevre Eğitimi Verildi

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2018 - 10:52, Güncelleme: 22.11.2018 - 10:52 1769+ kez okundu.
 

Anaokulu Öğrencilerine Çevre Eğitimi Verildi

Atatürk Anaokulunun minik öğrencilerine Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetlere ilişkin çevre içerikli eğitim verildi.
Atatürk Anaokulunun talebi üzerine gerçekleşen programda, Çevre Mühendisi Sultan Özbakır tarafından verilen eğitimde, kentte yürütülen temizlik çalışmaları ve çevre faaliyetlerine ilişkin bilgiler verildi.  Çanakkale Bölgesel Katı Atık Yönetim Projesi ve uygulamalarının yanı sıra, Atık Elektrik ve Elektronik Eşyaların (AEEE) ayrı toplanması projesi, Ambalaj Atıkları ile Tıbbi Atıkların Yönetimi Projelerinin bu kapsamda kent merkezinde ve havzadaki uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Özbakır, Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen atık pil ve atık yağların ayrı toplanması çalışmalarına yönelik de bilgiler verdi.   Öğrenciler konuyla ilgili çizgi film izleme olanağı da buldu. Atık pil ve atık yağların zararları, neden ayrı toplanması gerektiği gibi konulara da sunumunda yer veren Özbakır, kentte yapılan sivrisinek ve karasinek mücadelesi, kent merkezinde uygulanan çöp toplama sistemi gibi konularda da öğrencileri bilgilendirdi.
Atatürk Anaokulunun minik öğrencilerine Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetlere ilişkin çevre içerikli eğitim verildi.

Atatürk Anaokulunun talebi üzerine gerçekleşen programda, Çevre Mühendisi Sultan Özbakır tarafından verilen eğitimde, kentte yürütülen temizlik çalışmaları ve çevre faaliyetlerine ilişkin bilgiler verildi.  Çanakkale Bölgesel Katı Atık Yönetim Projesi ve uygulamalarının yanı sıra, Atık Elektrik ve Elektronik Eşyaların (AEEE) ayrı toplanması projesi, Ambalaj Atıkları ile Tıbbi Atıkların Yönetimi Projelerinin bu kapsamda kent merkezinde ve havzadaki uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Özbakır, Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen atık pil ve atık yağların ayrı toplanması çalışmalarına yönelik de bilgiler verdi.

 

Öğrenciler konuyla ilgili çizgi film izleme olanağı da buldu. Atık pil ve atık yağların zararları, neden ayrı toplanması gerektiği gibi konulara da sunumunda yer veren Özbakır, kentte yapılan sivrisinek ve karasinek mücadelesi, kent merkezinde uygulanan çöp toplama sistemi gibi konularda da öğrencileri bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.