Alternatif Su Kaynakları Çalışmaları Devam Ediyor
Alternatif Su Kaynakları Çalışmaları Devam Ediyor
Küresel ısınmanın etkisi ile artan kuraklık riskini gözardı etmeyen Çanakkale Belediyesi tarafından alternatif su kaynaklarının araştırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
Çanakkale kent merkezi ve yakın köyler için alternatif su kaynakları yaratmak, yeraltı su potansiyelini ve kalitesini tespit etmek amacıyla Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve ÇOMÜ ortaklığında gerçekleştirilen çalışmaların sonuçları Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sunuldu.
Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Emin Ulugergerli ve Dr. Öğretim Üyesi Ozan Deniz, bu kapsamda düzenlenen Jeofizik etütler ve araştırma sondajları sonucu elde edilen verileri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’la paylaştı. Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekibin de yer aldığı bilgilendirme toplantısı sonunda Ulugergerli ve Deniz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sorularını yanıtlarken, çalışmalardan çıkan veri sonuçları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


