AK Partililer Şaşırdı! Kampanya Reis'in.. Slogan İmamoğlu'nun..!

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 07:41, Güncelleme: 01.04.2020 - 07:41 4822+ kez okundu.
 

AK Partililer Şaşırdı! Kampanya Reis'in.. Slogan İmamoğlu'nun..!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli dayanışma kampanyası ile TBMM'deki AK Parti grubu ile belediye başkanları, meclis üyeleri, işadamları ve vatandaşlardan bağış yapmasını istedi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarında çağrılar yenilenirken; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç gün önce başlattığı "Birlikte Başaracağız" sloganını kullanarak destek istemeleri dikkat çekti!
Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli dayanışma kampanyası başlattıklarını söyledi. Erdoğan, kendisinin de 7 maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını belirtti. Kısa sürede AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve parti teşkilatları kampanyaya destek mesajı yayınlamaya başladılar.   İMAMOĞLU'NUN KAMPANYA SLOGANI KULLANILDI! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyayı ilan etmesi birlikte AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve İl Başkanı Naim Makas'ın sosyal medyada destek mesajları ile banka hesap numaraları paylaşıldığı görüldü.   Paylaşımlar yapıldı, vatandaşlar ve partililer de paylaşımlara destek mesajları attı ancak kimsenin fark etmediği ise; Kampanya sloganı olarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtemel başkanlık seçimlerinde rakibi olması beklenen Ekrem İmamoğlu'nun sloganının kullanılması oldu! Üç gün önce Corona Virüsü nedeniyle dar gelirli ailelere yardım amacıyla kampanya başlatan Ekrem İmamoğlu "Birlikte Başaracağız" sloganını kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilan ettiği yardım kampanyasının sloganı ise; "Biz Bize Yeteriz Türkiyem"..   MİLLETVEKİLLERİNDEN SES ÇIKMADI.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını bağışladığı kampanya için ise şu ana kadar AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Milletvekili Jülide İskenderoğlu'ndan herhangi bir destek veya bağış sözüyle ilgili olarak bir paylaşım yapılmaması dikkat çekti.   Öte yandan AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Gökçeada AK Parti İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak paylaşımlarda bulunarak hem kampanyaya destek sözü verdiler, hemde vatandaşlara çağrıda bulundular.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli dayanışma kampanyası ile TBMM'deki AK Parti grubu ile belediye başkanları, meclis üyeleri, işadamları ve vatandaşlardan bağış yapmasını istedi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarında çağrılar yenilenirken; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç gün önce başlattığı "Birlikte Başaracağız" sloganını kullanarak destek istemeleri dikkat çekti!

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli dayanışma kampanyası başlattıklarını söyledi. Erdoğan, kendisinin de 7 maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını belirtti. Kısa sürede AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve parti teşkilatları kampanyaya destek mesajı yayınlamaya başladılar.

 

İMAMOĞLU'NUN KAMPANYA SLOGANI KULLANILDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyayı ilan etmesi birlikte AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve İl Başkanı Naim Makas'ın sosyal medyada destek mesajları ile banka hesap numaraları paylaşıldığı görüldü.

 

Paylaşımlar yapıldı, vatandaşlar ve partililer de paylaşımlara destek mesajları attı ancak kimsenin fark etmediği ise; Kampanya sloganı olarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtemel başkanlık seçimlerinde rakibi olması beklenen Ekrem İmamoğlu'nun sloganının kullanılması oldu!

Üç gün önce Corona Virüsü nedeniyle dar gelirli ailelere yardım amacıyla kampanya başlatan Ekrem İmamoğlu "Birlikte Başaracağız" sloganını kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilan ettiği yardım kampanyasının sloganı ise; "Biz Bize Yeteriz Türkiyem"..

 

MİLLETVEKİLLERİNDEN SES ÇIKMADI..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını bağışladığı kampanya için ise şu ana kadar AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Milletvekili Jülide İskenderoğlu'ndan herhangi bir destek veya bağış sözüyle ilgili olarak bir paylaşım yapılmaması dikkat çekti.

 

Öte yandan AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Gökçeada AK Parti İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak paylaşımlarda bulunarak hem kampanyaya destek sözü verdiler, hemde vatandaşlara çağrıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.